Και νέα κατάρριψη ύποπτου αντικειμένου στις ΗΠΑ, η τρίτη μέσα σε τρεις ημέρες

Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ κατέρριψαν την Κυριακή άλλο ένα άγνωστο αντικείμενο, το οποίο πετούσε πάνω από τη λίμνη Χιούρον στα σύνορα με τον Καναδά.

Είναι το τρίτο ιπτάμενο αντικείμενο μέσα σε τρεις ημέρες το οποίο καταρρίπτεται από τις ΗΠΑ.

Την Παρασκευή είχε καταρριφθεί ένα άγνωστο αντικείμενο πάνω από την Αλάσκα και το Σάββατο άλλο ένα πάνω από τον βόρειο Καναδά. Τα συντρίμμια τους δεν έχουν βρεθεί, αλλά από όσα -λίγα- έγιναν γνωστά δεν είχε το μέγεθος του μπαλονιού που καταρρίφθηκε την περασμένη Κυριακή στην Νότια Καρολίνα και δεν έμοιαζαν με αυτό.

Σε κάθε περίπτωση η προέλευση και η χρησιμότητα των αντικειμένων παραμένει ένα μυστήριο.

Νωρίτερα την Κυριακή η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) είχε κλείσει προσωρινά τον εναέριο χώρο πάνω από τη λίμνη Μίσιγκαν, χαρακτηρίζοντας την περιοχή ως «εναέριο χώρο εθνικής άμυνας». Τα αεροσκάφη που θα παραβίαζαν θα αναχαιτίζονταν και οι ίδιοι θα συλλαμβάνονταν.

Εν τω μεταξύ στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάλων Λιμνών παρατηρούταν ασυνήθιστη στρατιωτική δραστηριότητα. Τουλάχιστον ένα αεροσκάφος εναέριο ανεφοδιασμού έκανε κύκλους, όπως φαίνεται στην εικόνα, γεγονός που υποδεικνύει ότι κοντά πετούσαν και στρατιωτικά αεροσκάφη.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: