Και άλλες συλλήψεις στα Kατεχόμενα της Κύπρου για τα ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ερσάν Σανέρ

Σε βάρος των συλληφθέντων  εκδόθηκε διάταγμα κράτησης δύο ημερών από «δικαστήριο» στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Πρόεδρος του «δικαστηρίου» είναι η σύζυγος του Ερσάν Σανερ

Η «αστυνομία» του ψευδοκράτους συνέλαβε χθες βράδυ άλλα δύο άτομα σε σχέση με το ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον λεγόμενο «πρωθυπουργό» Ερσάν Σανέρ. Εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα κράτησης δύο ημερών από «δικαστήριο» στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Πρόεδρος του «δικαστηρίου» είναι η σύζυγος του Ερσάν Σανερ.

Για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση πέντε συνολικά άτομα. Ένας από τους συλληφθέντες, εργαζόταν στο γραφείο του Φαϊζ Σουτσούογλου όταν ήταν λεγόμενος «υπουργός εργασίας». Ο Σουτσούογλου είναι υποψήφιος για την ηγεσία του Κόμματος Εθνικής Ενότητας του οποίου Πρόεδρος είναι ο Σανερ.

Σε ανάρτηση στο Facebook, ο κ. Σουτσούογλου είπε ότι νοιώθει την ανάγκη να ξεκαθαρίσει τα γεγονότα και ότι στην πολιτική του ζωή πάντα έχει στόχο την εξυπηρέτηση του κόσμου και προτεραιότητά του είναι να έχει μια έντιμη ζωή και ένα καλό όνομα.

Είπε ότι δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κάνει κάτι που θα αμαυρώσει την εικόνα του και ότι γίνονται προσπάθειες για να του χρεωθούν πράγματα και δεν θα το επιτρέψει. Πρόσθεσε ότι στη μάχη για την ηγεσία του κόμματος ρίχνεται με πολιτικά επιχειρήματα και ότι κάποιοι διαστρεβλώνουν γεγονότα.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: