Ηράκλειο: Ζευγάρι "σήκωσε" πλήθος καρπούζια και πεπόνια από μποστάνι

Πιάστηκαν με τα κλεμμένα φρούτα στο πορτ μπαγκάζ

Σαν… ιδιοκτήτες συμπεριφέρθηκαν ένας 55χρονος άνδρας και μια 57χρονη γυναίκα, οι οποίοι μπήκαν μέρα- μεσημέρι της Κυριακής σε ένα μποστάνι στο χωριό Πραιτώρια του Ηρακλείου και άρχισαν να μαζεύουν τα καρπούζια και τα πεπόνια, τα οποία φόρτωσαν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν!

Για κακή τους τύχη, όμως, την ώρα που διέφευγαν τους εντόπισαν αστυνομικοί του τμήματος Αστερουσίων, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί από τον ιδιοκτήτη του μποστανιού για τη λεηλασία της παραγωγής του και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο. Μόλις άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ, βρήκαν μέσα… 70 καρπούζια και πεπόνια, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Το ζευγάρι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, με την κατηγορία της κλοπής.

Έκλεψε ανταλλακτικά από δυο συνεργεία

Έγινε αντιληπτός την στιγμή που έκλεβε ανταλλακτικά από ένα συνεργείο αυτοκινήτων σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας ένας 41χρονος Έλληνας και εγκατέλειψε την προσπάθειά του προσπαθώντας να διαφύγει, το απόγευμα της Κυριακής. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθη και στην Ασφάλεια Καλαμάτας όπου προσήχθη για προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι πριν από λίγες μέρες είχε αρπάξει διάφορα ανταλλακτικά αυτοκινήτων από άλλο ένα συνεργείο της περιοχής! Ο 41χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: