ΗΠΑ: Η Τζιλ Μπάιντεν υποδέχθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και κήρυξε την έναρξη της εορταστικής περιόδου – Δείτε βίντεο

Η Πρώτη Κυρία  «καλωσόρισε» στον Λευκό Οίκο το έλατο Fraser μήκους 18,5 ποδιών (5,6 μέτρων) από το Τζέφερσον της Βόρειας Καρολίνας

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, κήρυξε την έναρξή της εορταστικής περιόδου στην Ουάσιγκτον την Δευτέρα, υποδεχόμενη το επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου.

Το φετινό δέντρο — ένα έλατο Fraser 18,5 ποδιών (5,6 μέτρων) — προέρχεται από το Τζέφερνσον της Βόρειας Καρολίνας. Η εκδήλωση καλωσορίσματος του Λευκού Οίκου το απόγευμα της Δευτέρας είναι μια παράδοση 56 ετών στις ΗΠΑ.

Το δέντρο έφτασε στη Στοά του Λευκού Οίκου σε μια στολισμένη άμαξα την οποία οδηγούσαν δύο άλογα Clydesdale — ο Ben και ο Winston — που ήταν στολισμένα με ασημένιες καμπάνες και με χάρτινα χριστουγεννιάτικα δέντρα στη χαίτη τους.

Ένα συγκρότημα έπαιξε κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων των “Oh, Christmas Tree” και “Oh, Come All Ye Faithful”, καθώς παραδόθηκε το δέντρο.

«Είναι όμορφο — είναι υπέροχο, στην πραγματικότητα», είπε στους δημοσιογράφους η πρώτη κυρία που φορούσε ένα κόκκινο παλτό και ένα λευκό φόρεμα.

Αυτό το δέντρο θα εκτεθεί στο Μπλε Δωμάτιο, όπου ο πολυέλαιος θα αφαιρεθεί προσωρινά για να χωρέσει όλο το ύψος του δέντρου, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.


Η πρώτη κυρία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το θέμα του φετινού στολισμού στον Λευκό Οίκο, που αναμένεται να αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες.


.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: