Ίλιον: «Δεν ήμουν μπροστά στον βι@σμό του 15χρονου» λέει η μαθήτρια που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση

«Δεν έχω κάνει τίποτα» λέει μία από τις ανήλικες μαθήτριες που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της σeξουαλικής κακοποίησης του 15χρονου από το Ίλιον και αναμένεται να κληθεί τις επόμενες μέρες.

«Δεν ήμουν μπροστά στη σκηνή του βιασμού. Ενώ εγώ συμπαραστέκομαι στο παιδί και του δίνω κουράγιο, μου λένε να πεθάνουν οι γονείς μου και εγώ φοβάμαι να κυκλοφορήσω» δηλώνει η ανήλικη, μιλώντας μαζί με τον πατέρα της στο Star. Όπως υποστηρίζει η μαθήτρια, δέχεται καθημερινά απειλές μέσα από το διαδίκτυο. 

«Την ημέρα που γινόταν αυτό είχα κανονίσει με μια άλλη κοπέλα να πάμε βόλτα και έτυχε να περάσουμε να πούμε ένα γεια. Είπαμε “γεια” απ’ έξω, φύγαμε και μετά εγώ προσωπικά το έμαθα όταν αυτά τα βίντεο άρχισαν να διαδίδονται στο σχολείο μου», προσθέτει.

Δείτε βίντεο:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpb5nvrgjfr5)

«Ντρέπομαι για αυτά τα παιδιά που άσκησαν βία σε έναν συνομίληκό τους. Θέλω να πω ένα κουράγιο στο παιδί γιατί στη θέση αυτού του παιδιού θα μπορούσα να ήμουν και εγώ», λέει η 15χρονη.

«Από ό,τι φαίνεται, εκείνη τη στιγμή, εκείνη την ώρα που μάλλον θα τραβούσαν βίντεο, η κόρη μου έτυχε να περνάει απ’ έξω με τις φίλες της και είπαν ένα “γεια” όταν τους είδαν μαζεμένους, χωρις να βλέπουν κάτι που να τους κινεί την περιέργεια ή ότι θα γινόταν κάτι άσχημο. Απλά χαιρέτισαν και έφυγαν» τονίζει, από την πλευρά του, στο Star ο πατέρας της 15χρονης.

«Σαν πατέρας ενός 15χρονου παιδιού στενοχωριέμαι πάρα πολύ για αυτό που έχει γίνει στο παιδί, και για αυτό που έχει τραβήξει» συμπλήρωσε ο ίδιος.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: