Η TUI ανακοίνωσε και επίσημα την συνεργασία της από φέτος με ελληνικές ξενοδοχειακές μονάδες

Η TUI ανακοίνωσε και επίσημα την συνεργασία της από φέτος με ελληνικές ξενοδοχειακές μονάδες

Συνεχίζεται η «απόβαση» ξένων tour operators σε ξενοδοχεία τα οποία εντάσσουν το ένα μετά το άλλο σε υφιστάμενες ή νέες αλυσίδες τους προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Η που θα διακινήσει φέτος στη χώρα μας περισσότερους από 2 εκατ. ξένους τουρίστες ανακοίνωσε και επισήμως από το Ανόβερο της Γερμανίας την έναρξη συνεργασίας για τη λειτουργία από τη φετινή περίοδο του πρώτου ξενοδοχείου υπό την ομπρέλα της αλυσίδας της, Sensimar στη Κέρκυρα. Πρόκειται για το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Sensimar Grand Mediterraneo Resort and Spa το οποίο απευθύνεται σε ζευγάρια και μεμονωμένους ταξιδιώτες. Η μονάδα βρίσκεται στην περιοχή Ερμονες και διαθέτει 266 δωμάτια, τελεφερίκ δύο εστιατόρια, τρία γήπεδα τένις κ.ά.

Εξάλλου, η ΤUI λάνσαρε φέτος στην αγορά άλλη μία ομάδα ξενοδοχείων, εγκαινιάζοντας τις πρώτες συνεργασίες της με ελληνικές ξενοδοχειακές μονάδες. Πρόκειται για την ομάδα ξενοδοχείων Suneo Club στην οποία εντάσσονται ως μέλη μονάδες τριών αστέρων που απευθύνονται σε τουρίστες (ζευγάρια, οικογένειες, παρέες) με χαμηλότερο διαθέσιμο προϋπολογισμό για τις τους. Τα ξενοδοχεία, πολλά εκ των οποίων λειτούργησαν για τη φετινή σεζόν αυτές τις ημέρες, προσφέρουν υπηρεσίες all inclusive, ζωντανές παραστάσεις μαγειρικής, δωρεάν Wi-Fi τουλάχιστον στους δημόσιους χώρους κ.ά. Τα ελληνικά ξενοδοχεία βρίσκονται στις περιοχές της Κέρκυρας, της Ρόδου, της Κω και της Σάμου. Από το εξωτερικό έχει εντάξει μέχρι στιγμής ξενοδοχειακές μονάδες από την , την Τυνησία, την και την Ταϊλάνδη.

parapona-rodou.blogspot.com

 

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: