Η τραγουδίστρια που «παντρεύτηκε» ένα φάντασμα λέει ότι της κατέστρεψε τον μήνα του μέλιτος

Η Brocarde είναι τραγουδίστρια από τη Βρετανία και την περασμένη εβδομάδα δήλωσε ότι ο σύζυγός της Edwardo – ο οποίος είναι φάντασμα – κατέστρεψε τον μήνα του μέλιτός τους, καθώς ήπιε πολύ στην Ουαλία και την έκανε να πληρώσει για τα πάντα!

Η τραγουδίστρια τον γνώρισε ένα βράδυ όταν εμφανίστηκε στο δωμάτιό της και έκτοτε είχαν επαφές. Μάλιστα, το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπισε δυσκολίες όταν ο Edwardo αντέδρασε γιατί αποκάλυψε δημόσια τη σχέση τους, σύμφωνα με τη Daily Star.

«Έγραψα το τραγούδι για να τον κερδίσω πίσω αφού εξαφανίστηκε επειδή αποκάλυψα δημόσια τη σχέση μας. Ήθελα να εκφράσω το πάθος που νιώθω στην ψυχή μου από τότε που τον γνώρισα», είπε η τραγουδίστρια.

«Ήταν τόσο ξεχωριστό να τον παντρευτώ και να παίζει το τραγούδι που έγραψα για εκείνον, δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελο στο πρόσωπό του», συνέχισε.

View this on Instagram

A d by Brocarde (@brocarde)

Σύμφωνα με την Brocarde, στον γάμο παραβρέθηκαν και αστέρες που δεν είναι στη ζωή, όπως ο Έλβις και η Μέρλιν Μονρόε. Ειδικά η τελευταία, προκάλεσε αίσθηση στη δεξίωση.

«Ο Edwardo απλώς δεν μπορούσε να αντισταθεί και έκανε ένα ακατάλληλο σχόλιο για την κaυτή εμφάνισή της. Του είπα: Αλήθεια; Την ημέρα του γάμου μας; Το σχόλιο κατέστρεψε τη βραδιά μου».

View this on Instagram

A d by Brocarde (@brocarde)

Αλλά και στον μήνα του μέλιτος τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά. Το ταξίδι με τον νέο της σύζυγο μόνο χαλαρωτικό δεν ήταν. «Γινόταν ολοένα και χειρότερο. Ο Edwardo νόμιζε ότι γινόταν ρομαντικός και με έριξε στην άμμο, όμως εγώ προσπαθούσα να μοιραστώ το παγωτό μου μαζί του και κατέληξε παντού, στο πρόσωπό μου, τα μαλλιά μου».

View this on Instagram

A d by Brocarde (@brocarde)

«Από εκείνη τη στιγμή είχε καταστραφεί. Είναι τόσο απρόβλεπτος. Προφανώς δεν έχει τραπεζικό λογαριασμό και έτσι πάντα εγώ πληρώνω παντού και του αρέσει να ξεφεύγει στα μίνι μπαρ που υπάρχουν στα δωμάτια των ξενοδοχείων. Μπουκαλάκια μένουν πάντα μυστηριωδώς άδεια».

Η Brocarde περιγράφει και πώς είναι να είσαι παντρεμένος με ένα φάντασμα την περίοδο των Χριστουγέννων. «Ζηλεύει πολύ τα Χριστούγεννα, προσπαθώ να βάλω ένα δέντρο, αλλά συνέχεια το πετάει κάτω. Μισεί τη σκέψη ότι ο Άη Βασίλης κατεβαίνει από την καμινάδα. Του είπα ότι τους επισκέπτεται όλους και δεν είναι ερωτοχτυπημένος μαζί μου, αλλά απλώς δεν καταλαβαίνει»…

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙγαμοςτραγουδιστριαφαντασμα

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: