Η Skoda μοιράζει χαμόγελα στα Παιδικά Χωριά SOS- Δώρισε 20 ποδήλατα και 20 κράνη

Με σύνθημα «Μαζί κάνουμε κάθε χιλιόμετρο να μετράει για καλό  σκοπό» η Skoda δώρισε 20 ποδήλατα και 20 κράνη στα Παιδικά Χωριά SOS

Για δεύτερη συνεχή χρονιά έγινε ο αγώνας «L’Etape Greece by Tour de France presented by Skoda». Σε πανέμορφες διαδρομές γύρω από την Αρχαία Ολυμπία, τόσο οι αθλητές όσο και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τον παλμό του πιο σημαντικού ποδηλατικού αγώνα του κόσμου, του περίφημου «Γύρου της Γαλλίας».

Τον κορυφαίο ποδηλατικό αγώνα τον στήριξε η Skoda ως ονομαστικός χορηγός. Η παρουσία της όμως δεν σταμάτησε εκεί.  Στο stand της Skoda διεξήχθη και μία δράση κοινωνικής ευθύνης. Με κεντρικό μήνυμα «Μαζί κάνουμε κάθε χιλιόμετρο να μετράει για καλό σκοπό», η Skoda προσκαλούσε το κοινό να ποδηλατίσει στην ειδική κατασκευή που υπήρχε στο stand και να ολοκληρώσει τα 128 χιλιόμετρα της μεγάλης διαδρομής «The Race», έτσι ώστε να δωρίσει 20 ποδήλατα στα Παιδικά Χωριά SOS.

H συμμετοχή στη δράση αυτή ήταν πολύ δυναμική και πλήθος κόσμου από τους θεατές και τους επισκέπτες βοήθησαν στο να ολοκληρωθούν τα 128 χιλιόμετρα και να μπορέσει η Skoda να εκπληρώσει τον στόχο της.

Λίγες ημέρες μετά το τέλος του θρυλικού αγώνα, η ομάδα της Skoda υλοποίησε την υπόσχεσή της  και σε μια ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, παρέδωσε τα 20 ποδήλατα και κράνη, ολοκληρώνοντας την υπόσχεση της, μοιράζοντας  χαμόγελα στα Παιδικά Χωριά SOS

 

Η Skoda μοιράζει χαμόγελα στα Παιδικά Χωριά SOS- Δώρισε 20 ποδήλατα και 20 κράνη gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: