Η Σαρλίν του Μονακό βάζει τέλος στις φήμες: «Η οικογένειά μου είναι ο βράχος μου»

Μιλά σπάνια, αν και από όταν ένωσε τη ζωή της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο — τον Ιούλιο του 2011 — ο διεθνής Τύπος δεν έχει σταματήσει να ασχολείται μαζί της. Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, πιο όμορφη από ποτέ, παραχώρησε πρόσφατα μια εκ βαθέων συνέντευξη στον δημοσιογράφο Σεντρίκ Βερανί της Monaco Matin επ’ ευκαιρία των δέκα χρόνων παρουσίας του ιδρύματός της για τα παιδιά, την κολύμβηση και την ασφάλεια στη θάλασσα, το οποίο φέρει το όνομα της πρώην πρωταθλήτριας κολύμβησης (Fondation Princesse Charlene de Monaco).

Καθισμένη με άνεση σε ένα από τα πριβέ σαλόνια του παλατιού έχοντας δίπλα της τα σκυλιά της Χάρλεϊ και Τία και πίσω της μια φωτογραφία των δίδυμων παιδιών της, του διαδόχου, πρίγκιπα Ζακ και της πριγκίπισσας Γκαμπριέλλα αλλά και της μητέρας του Αλβέρτου, της αείμνηστης πριγκίπισσας Γκρέις Κέλι, η 44χρονη Σαρλίν δεν δίστασε να μιλήσει για όλα, όσα έχουν απασχολήσει εφημερίδες και περιοδικά τον τελευταίο χρόνο και ειδικότερα, από τον Μάρτιο του περασμένου έτους μέχρι και τον Νοέμβριο, όταν η πριγκίπισσα είχε «εξαφανιστεί» στη Νότιο Αφρική και οι φήμες την ήθελαν στα πρόθυρα του διαζυγίου με τον 64χρονο Αλβέρτο.


Είναι γεγονός πως το 2021 δεν ήταν μια καλή χρονιά για την Σαρλίν. Τον Μάρτιο ταξίδεψε στην χώρα καταγωγής της, τη Νότιο Αφρική, για να παραστεί στην κηδεία του βασιλιά των Ζουλού, Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι. Όμως, καθώς ο καιρός περνούσε και η Σαρλίν δεν επέστρεφε στο πλούσιο πριγκιπάτο φούντωναν οι φήμες πως ο γάμος της με τον γιο του Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι διέρχεται σοβαρή κρίση. Τα περιοδικά σε Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία έγραφαν για την δυσαρέσκεια της πριγκίπισσας όταν έγινε γνωστό πως ο σύζυγός της έχει και τρίτο εξώγαμο τέκνο, μια κόρη, την οποία απέκτησε την ίδια περίοδο που διατηρούσε σχέση με την Σαρλίν. Το παλάτι από την πλευρά του με ανακοίνωση που εξέδωσε υποστήριζε πως η σύζυγος του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου δεν δύναται να επιστρέψει λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Η Σαρλίν μιλά για τα παιδιά της και για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε

Η ίδια η Σαρλίν στην συνέντευξή της στη Monaco Matin παραδέχεται πως αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας στα ιγμόρεια κατά την παραμονή της στη Νότιο Αφρική, μιλά για το μακρό διάστημα ανάρρωσης σε κλινική της Ελβετίας και τονίζει πως τώρα αισθάνεται «εντελώς καλά» ενώ αναφέρει ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο για να ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις της και αυτό θα γίνει με την στήριξη της οικογένειά της, που είναι ο «βράχος» της. «Βαδίζω στο μέλλον βήμα — βήμα, τη μία μέρα μετά την άλλη», δηλώνει η γοητευτική πριγκίπισσα του Μονακό. Βέβαια, για την δήλωση της αυτή δημοσιεύματα σχολιάζουν, ήδη, πως η πριγκίπισσα βρήκε την ευκαιρία μέσω της τελευταίας της συνέντευξης να τονίσει προς πάσα κατεύθυνση πως δεν υπάρχουν προβλήματα, ούτε κρίση στον γάμο της με τον ηγεμόνα του Μονακό.


.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: