Η Nissan σαρώνει τα βραβεία στο AutoPacific Vehicle Satisfaction

Για τρίτο συνεχόμενο έτος, η Nissan έχει αποσπάσει τις περισσότερες διακρίσεις σε κατηγορίες οχημάτων, από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή,  στα ετήσια βραβεία AutoPacific Satisfaction Awards (VSA). Το πέντε φορές νικηφόρο Murano και το αντίστοιχως τέσσερις φορές  Maxima,  συμπεριελήφθησαν μαζί  με τα Rogue, Altima και Armada στον κατάλογο των «πιο ικανοποιητικών» οχημάτων.

Τώρα στο 23ο έτος λειτουργίας του, ο θεσμός του VSA μετρά με αντικειμενικότητα την ικανοποίηση των ιδιοκτητών, λαμβάνοντας υπόψη  32 ξεχωριστά χαρακτηριστικά, που εκτείνονται από την οδηγική απόδοση,  έως την άνεση των  καθισμάτων και τον εσωτερικό σχεδιασμό. Οι νικητές αναδεικνύονται από  τις απαντήσεις περισσότερων από 50.000 νέων ιδιοκτητών αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών. Τα βραβεία VSA έχουν σχεδιαστεί, προκειμένου να αντικατοπτρίζουν μια πλήρη εικόνα της εμπειρίας ιδιοκτησίας.

«Είναι ενθαρρυντικό  το γεγονός ότι ηγούμαστε στις περισσότερες κατηγορίες, στην ικανοποίηση ιδιοκτησίας οχήματος. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες των Nissan, εντός ενός ευρέως φάσματος προϊόντων, αγαπούν τα οχήματά τους. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευχαριστημένοι», δήλωσε ο Billy Hayes, αντιπρόεδρος του τμήματος πωλήσεων, της  Nissan North America.

«Τα  Murano και Maxima εξακολουθούν να είναι ασυναγώνιστα, μετά τον επανασχεδιασμό τους το 2015 και το 2016 αντίστοιχα», δήλωσε ο George Peterson, πρόεδρος της AutoPacific. «Ακόμη και με νέους ανταγωνιστές φέτος, τα Murano και Maxima  αναδείχθηκαν κορυφαία.»

 

Η Nissan σαρώνει τα βραβεία στο AutoPacific Vehicle Satisfaction gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: