Η νέα συλλογή Garden Collection της Pandora μας προετοιμάζει με τον πιο αιθέριο τρόπο για την άνοιξη

Φέτος την άνοιξη, επιτρέψτε στον εαυτό σας να «ανθίσει» μέσα από τα νέα σχέδια κοσμημάτων που αποπνέουν τη χαρά και την ομορφιά των λουλουδιών.

Η νέα συλλογή Garden Collection της Pandora, περιλαμβάνει μοναδικά κομμάτια που ανοίγουν τα φύλλα τους, σαν γνήσια λουλούδια στις αρχές της άνοιξης, γεμίζοντάς μας ελπίδα και θυμίζοντας σε όλους πόση ομορφιά υπάρχει στον κόσμο.

Προσθέστε μια ανάλαφρη πινελιά σε κάθε ανοιξιάτικη εμφάνιση με τα νέα κομψά δαχτυλίδια και charms της PANDORA. Αυτή τη σεζόν η νέα μοβ απόχρωση κάνει την παρθενική της εμφάνιση στα purple charms, σχέδια που συμπληρώνουν μοναδικά το στυλ Pink Daisy.

Άν σας αρέσει να συνδυάζετε δαχτυλίδια και χρωματιστά charms στο αγαπημένο σας βραχιόλι ή κολιέ, υπάρχουν άπειροι τρόποι που θα σας επιτρέψουν να αναδείξετε τη «δύναμη» των λουλουδιών μέσα από την νέα Garden Collection της PANDORA.

«Η νέα συλλογή θα σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε με το παιδί μέσα σας, και θα σας γεμίσει με μια αίσθηση αθώας εξερεύνησης», λένε οι Francesco Terzo και A. Filippo Ficarelli, Δημιουργικοί Διευθυντές της PANDORA. «Μέσω της εξειδικευμένης τεχνικής και της λεπτομερούς εργασίας του σμάλτου, καταφέραμε να τονίσουμε τη φυσική ομορφιά της μαργαρίτας».

Φορέστε κάτι που θα σας υπενθυμίζει τα μικρά, καθημερινά θαύματα με αυτά τα ιδιαίτερα στυλ που καταγράφουν τη μαγεία, το μυστήριο και την ελπίδα της άνοιξης.
#SomethingAboutYou
#PandoraGarden

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: