Η Lancia στις 28 Μαρτίου κάνει «έφοδο» στο ψηφιακό μέλλον του Metaverse

Η είσοδος στον ψηφιακό κόσμο του Metaverse για την Ιταλική μάρκα θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του 2023 Metaverse Fashion Week, του σημαντικότερου ψηφιακού event στο κόσμο της μόδας. Θα ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου και θα τελειώσει στις 31 Μαρτίου. Στο φετινό Metaverse Fashion Week, θα υπάρξει και μια έκπληξη για το χώρο του αυτοκινήτου. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, η Lancia θα παρουσιάσει το νέο κατάστημα εικονικής πραγματικότητας, το οποίο θα περιλαμβάνει και τη σιλουέτα ενός νέου πρωτότυπου που θα αποκαλυφθεί στις 15 Απριλίου 2023.

Η ψηφιακή έκθεση της μάρκας, θα αντικατοπτρίζει τη νέα εταιρική εικόνα που παρουσιάστηκε πρόσφατα στον πρώτο φυσικό χώρο πώλησης της Lancia στη Via Gattamelata στο Μιλάνο. Η συγκεκριμένη εγκατάσταση αποτελεί και το πρότυπο που θα ακολουθήσουν όλες οι νέες εκθέσεις της μάρκας στην Ευρώπη, με τη φινέτσα, την υψηλή αισθητική και την ποιότητα να αποτελούν τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά.

Στο Μιλάνο έγινε το πρώτο βήμα εφαρμογής της νέας εικόνας, που μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ακολουθήσει τουλάχιστον το 50% του δικτύου της μάρκας στην Ιταλία, ποσοστό που θα φτάσει το 100% μέχρι την παρουσίαση του νέου Ypsilon το πρώτο 6μηνο του 2024.

Το πλάνο ανάπτυξης της Lancia σε πρώτη φάση περιλαμβάνει τη δημιουργία 70 σημείων πώλησης σε 70 Ευρωπαϊκές πόλεις. Η Lancia φιλοδοξεί το ίδιο ακριβώς υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών να προσφέρεται τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και σε εκείνα που θα βρίσκονται στο περιβάλλον Metaverse.

To Metaverse Fashion Week αποτελεί τη σημαντικότερη ψηφιακή εκδήλωση στο χώρο της μόδας. Μια τρισδιάστατη παγκόσμια ψηφιακή πλατφόρμα έχει δημιουργηθεί με στόχο την παρουσίαση νέων σχεδιαστικών προτάσεων στο χώρο της μόδας και του design. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που έχει ελεύθερη πρόσβαση, το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει τις σχετικές παρουσιάσεις, αλλά και να αγοράσει τα προϊόντα που θα είναι διαθέσιμα.

Το περιβάλλον Metaverse θεωρείται ότι αποτελεί την εξέλιξη του Internet, όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να ζουν και να αλληλοεπιδρούν όπως στην πραγματική ζωή, αλλά μέσα από ένα ψηφιακό δίκτυο εικονικών κόσμων. Πρόκειται για τη σύνδεση όλων των ψηφιακών κόσμων/τεχνολογιών (internet, επαυξημένη πραγματικότητα, ψηφιακά νομίσματα, κτλ.) σε μια εικονική διάσταση που δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα.

 

 

 

Η Lancia στις 28 Μαρτίου κάνει «έφοδο» στο ψηφιακό μέλλον του Metaverse gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: