Η Kia προμηθεύει τους διοργανωτές του Australian Open 2024 με 130 ηλεκτρικά οχήματα

Το EV9, είναι το επίσημο όχημα του τουρνουά AO24. Η Kia μέσω των ηλεκτρικών 7θέσιων EV9  και των πλήρως ηλεκτρικών EV6 οχημάτων EV ενισχύει τη συνεργασία της με το Australian Open 2024 που ξεκινάει σήμερα 14 Ιανουαρίου και θα τελειώσει στις 28 Ιανουαρίου

Το Australian Open 2024 (AO24), είναι μια από τις πιο γνωστές διοργανώσεις τένις. Είναι το Grand Slam του τένις και γίνεται στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Κύριος υποστηρικτής αυτής της διοργάνωσης είναι η KIA. Μέσω της προμήθειας ενός στόλου επίσημων οχημάτων τουρνουά, συμπεριλαμβανομένων όλων των βραβευμένων ηλεκτρικών μοντέλων EV9 και EV6 η Kia Corporation υποστηρίζει το πασίγνωστο τουρνουά τένις και ταυτόχρονα διοργανώνει μια σειρά από δραστηριότητες για τους θαυμαστές της μάρκας.

Ως ο βασικός συνεργάτης της AO24, η KIA διοργάνωσε μια μεγάλη γιορτή. Στις 11 Ιανουαρίου στο Melbourne Park έγιναν τα επίσημα εγκαίνια. Στην επίσημη τελετή παράδοσης οχημάτων, παρευρέθηκαν στελέχη της Kia και του Tennis Australia. Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης, ένα άγαλμα του Nadal αποκαλύφθηκε  στο Melbourne Park ως φόρο τιμής στον παγκόσμιο πρεσβευτή της Kia. Και αυτό γιατί ο Rafael Nadal είναι για 20 χρόνια πρεσβευτής της μάρκας.

Η Kia παρουσίασε στους υπεύθυνους του τουρνουά ένα στόλο 130 οχημάτων, με 15 EV9, 10 EV6, 10 Carnival και 95 Sorento. Το φετινό τουρνουά σηματοδοτεί επίσης το ντεμπούτο του Kia EV9 στον επίσημο στόλο οχημάτων του Australian Open. Τα οχήματα θα παρέχουν στους παίκτες, τους διαιτητές αγώνων και τους VIPS, ασφαλή και άνετη μεταφορά γύρω από τη Μελβούρνη κατά τη διάρκεια του AO24 που, για πρώτη φορά, θα διαρκέσει 15 ημέρες, από τις 14 έως τις 28 Ιανουαρίου.

Ο Charles Ryu, Senior Vice President και Επικεφαλής του Global Brand & CX Division της Kia δήλωσε:

«Ως ο μακροβιότερος μεγάλος συνεργάτης του Australian Open, είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαδραματίσουμε για άλλη μια φορά καθοριστικό ρόλο στην υποστήριξη αυτού που θεωρείται ευρέως ως ένα από τα πιο διάσημα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο, ενώ τονίζουμε τη συνεχιζόμενη δέσμευσή μας στη μετάβαση των ηλεκτρικών οχημάτων».

Και συμπλήρωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να επιδείξουμε τις τελευταίες κορυφαίες στον κλάδο λύσεις βιώσιμης κινητικότητας της Kia σε όσους παρακολουθούν το AO24 και να συνεργαστούμε με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο μέσα από τις καμπάνιες ψηφιακού μάρκετινγκ που έχουμε ετοιμάσει».

O Craig Tiley, Australian Open Tournament Director δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία που έχουν με την KIA Motors:

«Η διαρκής συνεργασία μεταξύ της Kia και του Australian Open έπαιξε σημαντικό ρόλο βοηθώντας μας να μετατρέψουμε το AO σε ένα εκπληκτικό αθλητικό και ψυχαγωγικό γεγονός που είναι σήμερα, συνδέοντας και αλληλεπιδρώντας με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Ο στόλος της Kia έχει γίνει ένα εμβληματικό αξιοθέατο στη Μελβούρνη κατά τη διάρκεια του AO και μεταφέρει τους παίκτες και τις ομάδες τους απρόσκοπτα στην πόλη. Φέτος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε το νέο, πλήρως ηλεκτρικό EV9 SUV που εντάσσεται στο στόλο για πρώτη φορά».

Οι πρωτοβουλίες της Kia στο AO24 θα περιλαμβάνουν εκθέσεις μοντέλων για το EV9 και το πρωτότυπο EV5. Ένα ειδικά διαμορφωμένο Ocean Matte Blue EV9 θα τοποθετηθεί δίπλα σε μια τεράστια οθόνη, μαζί με δύο επιπλέον μοντέλα EV9 στα οποία μπορούν  να περιηγηθούν οι επισκέπτες. Η Kia θα προσφέρει στα μέλη του Uber one δωρεάν συνοδήγηση μέσα από ένα  στόλο 30 ηλεκτρικών οχημάτων, που θα διαθέτει συνδυασμό μοντέλων EV6 και EV9.

Στην Kia θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση 80 καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένων των πελατών της Kia που έχουν αγοράσει ή έχουν δοκιμάσει ένα μοντέλο Kia EV, επιλεγμένο από όλο τον κόσμο μέσω προωθητικών ενεργειών για να απολαύσουν ένα ταξίδι στην Αυστραλία, το οποίο περιλαμβάνει εισιτήρια για τους αγώνες του AO24 και ειδική ξενάγηση στο Melbourne Park. Δεκαπέντε influencers από περισσότερες από δέκα χώρες θα παρευρεθούν επίσης στην εκδήλωση ως προσκεκλημένοι της Kia και θα δημιουργήσουν ελκυστικό περιεχόμενο από το AO24 καθώς οδηγούν στην πόλη της Μελβούρνης με μοντέλα Kia EV9.

Εκτός από την επανάληψη της δέσμευσης της μάρκας για εξηλεκτρισμό, οι πρωτοβουλίες της μάρκας στο  AO24 σχεδιάστηκαν για να τονίσουν τη συνεχή υποστήριξη της Kia για το άθλημα του τένις και να αποτίσουν φόρο τιμής στον Rafael Nadal, ο οποίος δυστυχώς αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το AO24 λόγω τραυματισμού.

 

Η Kia προμηθεύει τους διοργανωτές του Australian Open 2024 με 130 ηλεκτρικά οχήματα gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: