Η Hyundai στα Move Electric Awards κέρδισε το βραβείο “e-Business of the Year”  

Τα Move Electric Awards 2022 αναδεικνύουν όλες τις μορφές ηλεκτροκίνησης, εστιάζοντας σε μηχανοκίνητα, εταιρείες και ανθρώπους που συμμετέχουν στην επανατοποθέτηση του τρόπου με τον οποίο ταξιδεύουν οι άνθρωποι. Οι νικητές των βραβείων επιλέγονται απο επιτροπές κριτών αποτελούμενες από εμπειρογνώμονες για την κάθε κατηγορία.

Φέτος το Hyundai Motor Group κέρδισε το βραβείο «e-Business of the Year» στα Move Electric Awards 2022, με το επαναστατικό IONIQ 5 το οποίο ανακηρύχθηκε «Καλύτερο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο» μεταξύ έξι φιναλίστ .

Το IONIQ 5 αποτελεί ένα αυτοκίνητο από το μέλλον – αλλά μπορείτε να το αγοράσετε και να το οδηγήσετε στους δρόμους σήμερα είπε ένας από τα μέλη της επιτροπής.

Η δέσμευση του Hyundai Motor Group για κινητικότητα μηδενικών εκπομπών ρύπων ξεκίνησε με επαναστατικά ηλεκτρικά μοντέλα όπως το IONIQ 5, αλλά περιλαμβάνει επίσης αυτόνομα ιπτάμενα οχήματα, ρομποτική και τεχνητή νοημοσύνη.

Η Hyundai σχεδιάζει να παρουσιάσει 17 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2030. Έντεκα (11) μοντέλα Hyundai και έξι (6) μοντέλα της πολυτελούς μάρκας Genesis, καθώς επιδιώκει να επεκτείνει τη γκάμα των ηλεκτρικών της οχημάτων. Τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της Hyundai θα περιλαμβάνουν τρία (3) sedan, έξι (6) SUV, ένα (1) ελαφρύ επαγγελματικό όχημα καθώς και ένα (1) μοντέλο νέου τύπου. Η Κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία  στοχεύει να ξεκινήσει μέσα στη χρονιά τις πωλήσεις του IONIQ 6 και στη συνέχεια το 2024 θα ακολουθήσει το IONIQ 7.

Η μετάβαση στις μετακινήσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων είναι μόνο η αρχή του οράματος της Hyundai «Πρόοδος για την Ανθρωπότητα». Η Hyundai ερευνά τα «Personal Air Vehicles», αυτόνομα ιπτάμενα οχήματα τύπου pod για διάφορες χρήσεις και τρόπους με τους οποίους η ρομποτική και η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να συνδέσει τον εικονικό κόσμο με την πραγματικότητα.

 

Η Hyundai στα Move Electric Awards κέρδισε το βραβείο “e-Business of the Year”   gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: