Η Audi χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ)

Έχοντας πίσω της μία μεγάλη παράδοση υποστήριξης στα αλπικά αθλήματα σε όλο τον κόσμο, η Audi είναι εδώ και δεκαετίες μεγάλος χορηγός των Εθνικών Ομάδων και Ομοσπονδιών πολλών χωρών, βασικός χορηγός της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (FIS) και βασικός χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Η δέσμευση αυτή παρέχει στην Audi το ιδανικό σκηνικό για να παρουσιάσει την σπορ διάσταση της μάρκας σε συνδυασμό με έννοιες όπως η τεχνολογική καινοτομία και η βιωσιμότητα.

Στο πλαίσιο αυτής της μακράς συνύπαρξης της Audi με τα αλπικά αθλήματα, η εταιρεία με σήμα τα τέσσερα δαχτυλίδια προχωρά σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ).

Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να γίνει πιο αισθητή η παρουσία της Audi σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την αθλητική και ψυχαγωγική χιονοδρομία. Παράλληλα αποτελεί μία ιδανική ευκαιρία για να προσεγγίσει η μάρκα ένα πιο νεανικό κοινό με περιπετειώδες lifestyle, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με το πάντα ανήσυχο και γεμάτο δυναμισμό DNA της.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων ιδρύθηκε το 1930. Οι δραστηριότητές της καλύπτουν όλο το φάσμα της αθλητικής και ψυχαγωγικής χιονοδρομίας στην χώρα μας, ενώ παράλληλα εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνείς οργανώσεις και σε όλους τους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες από το 1936 και μετά χωρίς διακοπή.

Στο δυναμικό της ανήκουν 95 σωματεία σε όλη την Ελλάδα, με πάνω από 5.000 αθλητές και 9.000 μέλη, ενώ οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν διοργάνωση διεθνών αγώνων, τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα καθώς και Περιφερειακά Πρωταθλήματα.

Η Audi θα στηρίξει ενεργά τους αθλητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων, δίνοντας δυναμικό παρών σε αγώνες. Παράλληλα το εθνικό πρωτάθλημα θα μετονομαστεί σε «Audi Ελληνικό Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων 2024».

Μέσα από αυτή την συνεργασία, η Audi αναδεικνύει και στην Ελλάδα την στενή της σχέση με τα χειμερινά αγωνίσματα. Και παράλληλα, με τεχνολογίες όπως η τετρακίνηση quattro και η ηλεκτροκίνηση, φέρνει στο φυσικό τους περιβάλλον έννοιες όπως η τεχνολογική υπεροχή, οι κορυφαίες επιδόσεις και η βιωσιμότητα.

 

 

 

 

 

Η Audi χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: