Η απάντηση του Αντώνη Σρόιτερ για την μη προβολή της εκπομπής με τον Γρηγόρη Πετράκο

“Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους…”

Ο Γρηγόρης Πετράκος ήταν καλεσμένος στο Tik Talk, που παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ, σε μια εκπομπή που τελικά δεν είδαμε ποτέ, αφού τελευταία στιγμή αποφασίστηκε από τον Alpha να μην προβληθεί.

Η εν λόγω απόφαση προκάλεσε μια σειρά από αντιδράσεις στις εκπομπές αλλά και στα social media. Ο Αντώνης Σρόιτερ αποφάσισε να δώσει τη δική του απάντηση με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Καλημέρα σε όλους. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους…

Η εκπομπή που δεν προβλήθηκε, έδινε για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε κορυφαίος λοιμωξιολόγους και άλλους κορυφαίους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, να αποδομήσουν έναν προς έναν, με στοιχεία, έρευνες και αριθμούς, όλους τους ισχυρισμούς των συνωμοσιολόγων και αρνητών. Ισχυρισμοί που διαδίδονται μήνες τώρα, χωρίς κανέναν αντίλογο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ακριβώς επειδή δεν αποδομούνται, φουντώνουν και βρίσκουν υποστηρικτές. Είμαι της άποψης, ότι μπροστά σε μια επικίνδυνη άποψη ή θεωρία, στέκεσαι απέναντι, την κοιτάς στα μάτια και τη συντρίβεις με στοιχεία και ντοκουμέντα. Δεν προσποιείσαι ότι δεν υπάρχει γιατί θα τη βρεις μπροστά σου. Κρίθηκε παρ’ όλα αυτά ότι η συγκυρία ήταν ακατάλληλη», έγραψε ο Αντώνης Σρόιτερ.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: