Γρήγορης Χαραλαμπίδης: «Έχω κάνει μεταρρύθμιση για την εξαφάνιση του χρέους»

«Οι πολίτες με βάση το άρθρο 120 υποχρεούνται και δικαιούνται να κάνουν με κάθε μέσον αντίσταση», υποστήριξε ο Γρήγορης Χαραλαμπίδης.

 Ο κ. Γρήγορης Χαραλαμπίδης ισχυρίζεται πως έχει «κάνει μια νομισματική και δημοσιονομική μεταρρύθμιση βάσει της οποίας εξαφανίζεται η οικονομική και ανθρωπιστική κρίση. Κανένας νόμος σήμερα δε λειτουργεί στην ουσία του. Οι εξουσίες πηγάζουν από τους ιθαγενείς πολίτες και γίνονται ».«Οι πολίτες με βάση το άρθρο 120 υποχρεούνται και δικαιούνται να κάνουν με κάθε μέσον αντίσταση», υποστήριξε ακόμη ο Γρήγορης Χαραλαμπίδης προκαλώντας, αν μη τι άλλο, αίσθηση με τις αυτές του τις δηλώσεις.Στο μεταξύ συνεχίζεται ενώπιον του ανακριτή Κατερίνης η διαδικασία των απολογιών των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση αρπαγής του διευθυντή Γυμνασίου του Αιγινίου Πιερίας.

Οι κατηγορούμενοι μετάγονται τμηματικά και ανά ομάδες στα δικαστήρια της Κατερίνης, από τα κρατητήρια της διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, όπου κρατούνται από την περασμένη Παρασκευή, οπότε συνέβη το περιστατικό.

«Δεν είμαι ο αρχηγός όλων αυτών που λέγονται Θεματοφύλακες. Έχω δημιουργήσει ως πρόεδρος του Ανωτάτου Νομοθετικού, Εκτελεστικού και Δικαστικού Συμβουλίου του Έθνους των Ελλήνων, το Σώμα Ομολογητών Θεματοφυλακής του Συντάγματος, το οποίο αποτελείται από άτομα τα οποία δεν προβαίνουν σε καταδρομικές ενέργειες. Δεν έχουν καμία σχέση οι κατηγορούμενοι αυτοί με το Σώμα Ομολογητών», ισχυρίστηκε μιλώντας στο ο κ.Χαραλαμπίδης.

«Αυτοί είναι οι λεγόμενοι ιεροδηλωσήτες, οι οποίο αντέγραψαν το Σώμα Ομολογητών Θεματοφυλακής και άρχισαν να λέγονται από ιεροδηλωσήτες θεματοφύλακες», υποστήριξε ακόμη.

Ο κ. Χαραλαμπίδης ισχυρίστηκε ότι ο «θεσμός» του Ανωτάτου Νομοθετικού, Εκτελεστικού και Δικαστικού Συμβουλίου του Έθνους των Ελλήνων, στον οποίο είναι πρόεδρος, είναι αποδεκτός από «χιλιάδες ανθρώπους που είναι σύμφωνοι και τον αποδέχονται, διότι εν καιρώ κατοχής και βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος, όταν παραδόθηκε η εθνική κυριαρχία 06/05/2010 άνευ όρων, αμετάκλητα, οι πολίτες με βάση το άρθρο 120 υποχρεούνται και δικαιούνται να κάνουν με κάθε μέσον αντίσταση».

Ο ίδιος σημείωσε πως: «κανένας νόμος σήμερα δε λειτουργεί στην ουσία του. Οι εξουσίες πηγάζουν από τους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες και γίνονται Σύνταγμα».

«Δε μιλάμε για το αυτό το οποίο σήμερα λέγεται ή για την . Όλα αυτά είναι εικονικά. Όλοι αυτοί που σήμερα λένε ότι έχουν κάποιες ιδιότητες, όπως βουλευτές, είναι υπόλογοι στους δανειστές, γι’ αυτό λέγονται και δωσίλογοι», ισχυρίστηκε ακόμη.

«Εγώ έχω κάνει μια νομισματική και δημοσιονομική μεταρρύθμιση βάσει της οποίας εξαφανίζεται η οικονομική και ανθρωπιστική κρίση, η διαφθορά, η διαπλοκή, το , η νοθεία και ιδιαιτέρως εξαφανίζεται η έννοια και η ουσία του ιδιωτικού και δημοσίου χρέους», κατέληξε.

.

Πηγή: Protothema.gr

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: