Για πρώτη φορά στο βάθρο η ABT CUPRA XE στο Island X Prix στη Σαρδηνία

Μετά από έναν φανταστικό αγώνα που έδωσαν στη Σαρδηνία με το CUPRA Tavascan XE, η Klara Andersson και ο Sébastien Loeb, η ομάδα της ABT CUPRA XE ανέβηκε στο βάθρο και κατέκτησε ένα διπλό τρόπαιο.

Ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας. Η ABT CUPRA στη Σαρδηνία ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος στη 2η και 3η θέση το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα και συγκέντρωσε 35 βαθμούς. Η ομάδα που πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα το 2023,  ανέβηκε στο πόντιουμ και στους δύο αγώνες.

Για την επιτυχία αυτή στη Σαρδηνία έκανε δηλώσεις η Xavi Serra, Head CUPRA Racing :

«Ο Sébastien και η Klara έκαναν μία εντυπωσιακή δουλειά αυτό το σαββατοκύριακο.  Αυτό το διπλό βάθρο δείχνει ότι έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να παλεύουμε για πολύ δυνατά αποτελέσματα στον επόμενο γύρο στη Χιλή».

O Sébastien Loeb, που συνεργάστηκε με την ABT CUPRA & τη Klara Andersson για δεύτερη φορά δήλωσε: «Είχαμε ένα καλό αυτοκίνητο, η ομάδα και η Klara έκαναν μια εξαιρετική δουλειά. Φυσικά και είμαστε χαρούμενοι με δύο βάθρα και τους περισσότερους βαθμούς από όλες τις ομάδες, παρόλο που θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει».

Η Klara Andersson πρόσθεσε: «Χρειάστηκε να τα δώσουμε όλα για τα δύο έπαθλα και μαζί με την ομάδα είμαστε περήφανοι για αυτό. Μέσα από δύσκολες στιγμές αγωνιστήκαμε για την επιτυχία. Μετά τον τερματισμό στη δεύτερη και τρίτη θέση, ο στόχος για τους δύο αγώνες στη Χιλή είναι ξεκάθαρος».

Η ομάδα είναι έτοιμη για την τελευταία πρόκληση της χρονιάς: ο τελευταίος γύρος του Extreme E στη Χιλή, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 & 3 Δεκεμβρίου στην έρημο Ατακάμα.

 

 

 

 

 

Για πρώτη φορά στο βάθρο η ABT CUPRA XE στο Island X Prix στη Σαρδηνία gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: