Για αντιμετώπιση της ανεργίας και αλλαγή πολιτικής έκανε λόγο ο Κουβέλης

Για αντιμετώπιση της ανεργίας και αλλαγή πολιτικής έκανε λόγο ο Κουβέλης

Μήνυμα για πρέπει να στείλουν οι Ευρωεκλογές, για να αντιμετωπιστεί το μέγα ζήτημα της ανεργίας, υπογράμμισε από την Τρίπολη, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ , συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές και στελέχη του κόμματός του.

Ο κ. Κουβέλης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους και την πλατεία της πόλης και χαιρέτισε πολίτες ενώ συμμετείχε σε δράση φύτευσης λουλουδιών σε παρτέρια της πλατείας Πετρινού, που οργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου. Επισκέφθηκε τα γραφεία του περιφερειακού συνδυασμού, «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία», που στηρίζει η Δημοκρατική Αριστερά και στην συνέχεια την γενική περιφερειακή έκθεση ‘’Αρκαδικό Πανόραμα» στην βιομηχανική περιοχή Τρίπολης, όπου συνομίλησε με παραγωγικούς φορείς , πολλούς εκθέτες κι επιχειρηματίες της Πελοποννήσου.

Ο Φώτης Κουβέλης,συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργο Δέδε, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Δημήτρη Μπερτζελέτο και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, ενώ σημείωσε ότι:, «Το κεντρικό πολιτικό σύστημα είναι απαξιωμένο», προσθέτοντας ότι η νοσηρότητα του πολιτικού συστήματος διαχέεται. Από την πλευρά του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Δέδες δήλωσε πως η παρουσία του κ. Κουβέλη στα γραφεία του συνδυασμού, δίνει δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα σε μια που είναι κρίσιμη.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι, «οι Ευρωεκλογές πρέπει να στείλουν ένα διπλό μήνυμα και στην Ευρώπη και στην . Ένα μήνυμα αλλαγής της πολιτικής, προκειμένου η πολιτική να γίνει προοδευτική, να εξασφαλίσει την κοινωνική συνοχή να αντιμετωπίζει τα ζητήματα που έχουν σχέση με την μεγάλη πληγή που λέγεται ανεργία, στο πλαίσιο της οποίας το 30% του Ελληνικού λαού ζει κάτω από τη φτώχειας με δραματικούς και δραματικές πρωταγωνίστριες τους νέους άνδρες και τις νέες γυναίκες».

Επιπλέον, υπογράμμισε πως, η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει πορεία. «Η τιμωριτική γερμανική οικονομική πολιτική πρέπει να φύγει από τη μέση και να εξασφαλιστεί εκείνη η οικονομική πολιτική που θα αντιμετωπίζει τα ζητήματα της ύφεσης, της λιτότητας της χαλάρωσης της δημοσιονομικής προσαρμογής, προκειμένου η πατρίδα μας να κινηθεί σε μια αναπτυξιακή διαδικασία και να αντιμετωπίσει το τεράστιο ζήτημα της ανεργίας». Προσθέτοντας πως, «ο λαός με την ψήφο του πρέπει να στηρίξει την προοδευτική πορεία και εξέλιξη της Ευρώπης».Ο κ. Κουβέλης περιοδεύει το απόγευμα στην .

 

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: