Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Abarth κατακτά το βραβείο «Best Design»

Στη φετινή χρονιά του θεσμού που ήδη μετρά 11 χρόνια συμμετείχαν περισσότεροι από 55.000 αναγνώστες οι οποίοι επέλεξαν ανάμεσα από 37 μάρκες, επέλεξαν ως το καλύτερο ανεξαρτήτου κατηγορίας αυτοκίνητο τον «Σκορπιό». Και τι είναι αυτό που μαγνητίζει τους Γερμανούς στο συγκεκριμένο μοντέλο της Abarth. Πρώτα από όλα η σχεδίαση. Μετά η ιπποδύναμη και τέλος η λειτουργικότητα στις μετακινήσεις στην πόλη. Έτσι οι Γερμανοί που πήραν μέρος στην ψηφοφορία προτίμησαν για 5η συνεχόμενη χρονιά αυτό το ξεχωριστό Abarth  με σήμα τον «Σκορπιό» που τελικά κατέκτησε το βραβείο «Best Design».

Η αναγνώριση της σχεδίασης της Ιταλικής μάρκας επιβεβαιώθηκε επιπλέον και από την αντίστοιχη επιτυχία του Abarth 595 στην κατηγορία “Smallest Cars”. Η συγκεκριμένη διάκριση κατακτήθηκε από το 595 για 4η συνεχόμενη χρονιά, δείχνοντας τη διαχρονικότητα της γοητείας που ασκεί το στιλ του μοντέλου στο Γερμανικό κοινό.

Οι Ιταλοί δίνουν πάντα σημασία στη λεπτομέρεια. Από το σχεδιασμό μέχρι την επιλογή των υλικών. Από την πρωτοτυπία μέχρι τις πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης. Το Abarth είναι  ξεχωριστό και δεν περνάει απαρατήρητο.

Η πρόσφατη παρουσίαση της σειράς 595/695 για το 2022 -που είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις με 165 και 180 ίππους- έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εικόνα μιας μάρκας, η οποία παραμένει εξαιρετικά πιστή στο πνεύμα του ιδρυτή της, Carlo Abarth, ο οποίος δημιούργησε πριν από 73 χρόνια έναν μύθο της αυτοκίνησης.

Η μετατροπή ενός συνηθισμένου αυτοκινήτου σε κάτι εξαιρετικό σε επίπεδο στιλ και οδηγικής απόλαυσης αποτελεί τη φιλοσοφία που ακολούθησαν οι σχεδιαστές και μηχανικοί της νέας σειρά 595/695, προσφέροντας τη δυνατότητα κάθε αγοραστής να δημιουργήσει το Abarth που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προτιμήσεις του.

Ο διαγωνισμός έγινε από το γερμανικό περιοδικό AUTO BILD. Το όμορφο μοντέλο της Fiat, το Abarth κατέκτησε το βραβείο «Best Design».

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Abarth κατακτά το βραβείο «Best Design» gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: