Για 2η φορά το Ford Fiesta κατέκτησε τον τίτλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι Χώματος F2

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ένα αγωνιστικό Ford Fiesta, έδωσε τα διαπιστευτήριά του στο απαιτητικό περιβάλλον των χωμάτινων ράλι, όπου άνθρωποι και μηχανές δοκιμάζονται στα όρια.
Είτε σε έκδοση δρόμου είτε με αγωνιστική περιβολή, το Ford Fiesta διατηρεί έναν καλό συνδυασμό ταχύτητας, αξιοπιστίας και οδικής συμπεριφοράς. Διαθέτει την “ψυχή” που θα χαρίσει μοναδικά συναισθήματα σε κάθε οδηγό, από τις καθημερινές μετακινήσεις στο δρόμο, έως τις ανταγωνιστικές συνθήκες των αγώνων αυτοκινήτου.
Με δύο νίκες και ισάριθμους τερματισμούς στη δεύτερη θέση της F2 σε 5 αγώνες, το Ford Fiesta Rally4 με κίνηση στους εμπρός τροχούς, χάρισε στους Καρανικόλα-Βασιλάκη τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο, με κορυφαίο αποτέλεσμα την τρίτη θέση Γενικής στον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Το αυτοκίνητο που κέρδισε το περσινό Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος F2 ήταν το Ford Fiesta Rally5, το οποίο προετοιμάστηκε άριστα από την Car Center.
Έχοντας ως βάση ένα απλό, επιβατικό Fiesta έκδοσης ST-Line, οι Νώντας Καρανικόλας και Γιώργος Βασιλάκης υπερασπίστηκαν με επιτυχία τον τίτλο τους. Ο 3κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1.0 Ecoboost απέκτησε ισχύ 213 ίππων και ροπή 315 Nm αντίστοιχα.
Οι αναρτήσεις και τα πλαίσια των αυτοκινήτων της μάρκας κλείνουν… το μάτι σε όποιον αγαπά την οδήγηση υψηλών απαιτήσεων, ενώ τα συστήματα διεύθυνσης διακρίνονται για την κατευθυντικότητά τους, προσδίδοντας εμπιστοσύνη στους πιο εγκρατείς οδηγούς και χαμόγελα σε εκείνους που επιθυμούν κάτι παραπάνω σε επίπεδο οδηγικής ευχαρίστησης.
Χαρακτηριστικός εκπρόσωπος αυτής της λογικής, η οποία έχει προσφέρει στην Ford πολλές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι το γνωστό και αγαπημένο Fiesta 1.0L Ecoboost.
Με το τρίπτυχο οδηγοκεντρική συμπεριφορά-ποιότητα-αξιοπιστία να βρίσκεται σε περίοπτη θέση κατά την ανάπτυξη του σούπερ μίνι της Ford, το Fiesta συνιστά -όπως κάθε μοντέλο της Ford- την ιδανική πλατφόρμα ώστε, εκμεταλλευόμενο την τεχνογνωσία της μάρκας, να μετατραπεί τόσο σε αυτοκίνητο επιδόσεων, όπως στην περίπτωση της έκδοσης ST, όσο και σε αγωνιστικό.

Per Hal

Για 2η φορά το Ford Fiesta κατέκτησε τον τίτλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι Χώματος F2 gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: