Γεωργιάδης: «Όποιος αγοράζει από το καλάθι του νοικοκυριού κερδίζει λεφτά»

Στο «καλάθι του νοικοκυριού» και την εφαρμογή του αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επισκέφτηκε το Σάββατο την αγορά του Ρέντη.

«Θα πρέπει κάποιος να είναι πολύ κακεντρεχής για να μην αναγνωρίζει αυτό που βλέπουν τα μάτια του. Όποιος αγοράζει από το καλάθι του νοικοκυριού κερδίζει λεφτά», είπε στο Mega..


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp3thim5hfzd)

Για τον πληθωρισμού, ο υπουργός είπε ότι είναι «μεγάλο πρόβλημα που δεν το λύνει ολόκληρος ο πλανήτης, σε αυτό όμως είμαστε κάθε μέρα από πάνω».

Επιτυχημένο, όπως τουλάχιστον είπε ουπουργός, είναι και το «καλάθι του Άι Βασίλη». «Κάνει θραύση, οι τιμές είναι εμφανώς χαμηλότερες και όπως ενημερώθηκα από τις αλυσίδες θα προστεθούν άλλοι χίλιοι κωδικοί», ανέφερε ο υπουργός.

Για την αγορά των κρεάτων σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης ότι «έχω μιλήσει πολλές φορές με την ομοσπονδία για να φτιάξουμε καλάθι στα κρεοπωλεία», αλλά αυτό δεν πραγματοποιήθηκε και κάλεσε τους κρεοπώλες να το ξανασκεφτούν.

Τέλος για τις τράπεζες είπε ότι «είναι ανεξάρτητες και δεν μπορεί η κυβέρνηση να τους επιβάλλει δια νόμου εμπορική πολιτική. Για πρώτη φορά οι τράπεζες πληρώνουν από την τσέπη τους, χάριν στην προσπάθεια του Χρήστου Σταϊκούρας».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: