Γέλη Παπαγιαννοπούλου – Αγγελοπούλου: Η γυναίκα πίσω από τον «εμφύλιο» μιας δυναστείας

Ήταν μια πολύχρονη, ανελέητη και ψυχοφθόρα διαμάχη, με πληθώρα αγωγών και εξωδίκων αυτή που διεξήχθη ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλου και τους γιους του Γιώργο και Παναγιώτη. Μια διαμάχη η οποία είχε στο επίκεντρο ως βασική πρωταγωνίστρια παρόλο που η ίδια αρνήθηκε σθεναρά την οποιαδήποτε εμπλοκή της την Γέλη Παπαγιαννοπούλου-Αγγελοπούλου, δεύτερη σύζυγο του επιχειρηματία, η οποία απεβίωσε χθες.

Το σκληρό δικαστικό μέτωπο που ανοίχτηκε μέσα στα σπλάχνα της οικογένειας του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, έφερε αντιμέτωπους τον ίδιο και την σύζυγο του με τους δύο γιους του, με φόντο της σύγκρουσης μια κολοσσιαία περιουσία που εκτιμήθηκε στα 500 εκατ. ευρώ.

Μετά από αμέτρητες δίκες στην Ελλάδα, την Ελβετία ακόμη και τον μακρινό Παναμά οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος κατάφεραν να βγουν νικητές από μια σκληρή διαμάχη την οποία ουδέποτε επιζήτησαν ή επιδίωξαν.


O Kωνσταντίνος Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του Γέλη, με την οποία μοιράστηκε τη ζωή του για περισσότερο από τρεις δεκαετίες

Τα δύο αδέρφια έκαναν λόγο στις αγωγές τους για «επιτήδειους που τρώνε την περιουσία του πατέρα μας» ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα υγείας και όταν το «Πρώτο Θέμα» αποκάλυπτε το δικόγραφο με το αίτημα δικαστικής συμπαράστασης που κατέθεσαν, ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στις σχέσεις των μελών της δυναστείας που διαχειρίζεται τη δαιδαλώδη επιχειρηματική αυτοκρατορία.


Η απόφαση του Εφετείου που έθεσε τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο σε δικαστική συμπαράσταση, δικαιώνοντας τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: