Φωτιά στην Πάρνηθα: Ο καπνός σκεπάζει τον ουρανό της Αθήνας – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Η φωτιά που ξεκίνησε χθες το πρωί από τη Φυλή και έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις φτάνοντας ως την Πάρνηθα, έχει σκεπάσει την Αθήνα στον καπνό.

Το πύρινο μέτωπο, που ξέσπασε χθες κοντά στη Μονή Κλειστών, έχει επεκταθεί και «σκαρφαλώνει» στην πλαγιά της Πάρνηθας. Οι άνεμοι δεν έχουν κοπάσει, με τις ριπές να είναι ικανές να φουντώσουν τις πύρινες «γλώσσες» και να δυναμώσουν το μέτωπο. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις περιμένουν να βοηθήσει λίγο και ο άνεμος ώστε να αποφευχθεί το χειρότερο δυνατό σενάριο.

Σε πολλές περιοχές της Αθήνας μυρίζει καμένο, ενώ οι καπνοί έχουν σκεπάσει μέχρι και την Ακρόπολη, ενδεικτικό του μεγέθους που έχει λάβει η φωτιά που κινείται στις πλαγιές της Πάρνηθας.

Δείτε βίντεο από το μέτωπο της Πάρνηθας που έχει σκεπάσει στον καπνό την Αθήνα:Δείτε εικόνες από το μέτωπο της ΠάρνηθαςΒίντεο που έκανε τον γύρο των κοινωνικών δικτύων από χθες βράδυ έδειξε τον πυκνό καπνό να έχει σκεπάσει την Ακρόπολη και να παραμένει μέχρι τις βραδινές ώρες, αλλά και την Πάρνηθα, κόκκινη από τις φλόγες, στο φόντο. Το βίντεο είναι του Άρη Μεσσήνη, επικεφαλής στο Γαλλικό Πρακτορείο.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: