Εύβοια: Διαρρήκτες χτυπούσαν σπίτια, την ώρα που τους αναζητούσαν αστυνομικοί

Οι δράστες επιχείρησαν να διαρρήξουν σπίτι στην περιοχή Βαθύ της Αυλίδας, χωρίς να γνωρίζουν ότι ο ένοικος βρισκόταν μέσα — Όταν τους είδε, τράπηκαν σε φυγή και ενημέρωσε την αστυνομία

Ριψοκίνδυνοι ήταν οι άγνωστοι διαρρήκτες που έκαναν επιδρομή στα σπίτια της Εύβοιας, το βράδυ του Σαββάτου, καθώς εξακολουθούσαν να τρυπώνουν σε αυτά παρ’ όλο που τους αναζητούσε η Αστυνομία, η οποία είχε ειδοποιηθεί από τον ιδιοκτήτη του ενός που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους!

Οι δράστες επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι στην περιοχή Βαθύ της Αυλίδας, χωρίς να γνωρίζουν ότι ο ένοικος βρισκόταν μέσα. Μόλις εκείνος τους αντιλήφθηκε, έβαλε τις φωνές αναγκάζοντάς τους να τραπούν σε φυγή, ενώ ταυτόχρονα καλούσε την Αστυνομία. Μάλιστα, έδωσε την περιγραφή του οχήματος με το οποίο διέφυγαν, που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας οι οποίες ήταν κλεμμένες από άλλο όχημα.

Και ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονταν στο σπίτι του παρ’ ολίγον θύματος και τα περιπολικά της Ο.Π.Κ.Ε. “χτένιζαν” την περιοχή, οι δράστες -που φέρονται να ήταν τέσσερις με κουκούλες full face- διέρρηξαν άλλο ένα σπίτι λίγα τετράγωνα πιο μακριά και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί! Μάλιστα, προέκυψε ότι νωρίτερα είχαν παραβιάσει και ένα ακόμη σπίτι σε κοντινή περιοχή.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: