Ευρωεκλογές 2024: Ενημερωτικός εκλογικός μαραθώνιος στον ΑΝΤ1 (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Η αντίστροφη μέτρηση για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου έχει ξεκινήσει και ο ΑΝΤ1 καταγράφει από την πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, τη σημαντική για το μέλλον της Ευρώπης και της χώρας μας εκλογική αναμέτρηση.

Με στόχο την ουσιαστική και ολοκληρωμένη πληροφόρηση των πολιτών, το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του καναλιού θα βρίσκεται στην καρδιά της πολιτικής επικαιρότητας, μεταδίδοντας έγκαιρα όλες τις εξελίξεις.
Την Κυριακή 9 Ιουνίου, την ημέρα που οι πολίτες καλούνται να χαράξουν με την ψήφο τους τον δρόμο που θα ακολουθήσει η Ευρώπη, ο ΑΝΤ1 θα έχει συνεχή ενημέρωση και ροή πληροφοριών από νωρίς το πρωί. Οι ρεπόρτερ και οι ανταποκριτές του από όλη την Ελλάδα, αλλά  και από τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, θα δίνουν με τα αποκλειστικά ρεπορτάζ τους το στίγμα της εκλογικής αναμέτρησης.
Από τις 05:30, η Φαίη Μαυραγάνη θα μεταφέρει τον παλμό των Ευρωεκλογών, με ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και καλεσμένους, ενώ θα δίνει παράλληλα χρηστικές πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία.
Στις 09:50, τη σκυτάλη της ενημέρωσης παίρνει ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου, οι οποίοι θα καταγράψουν, θα μεταδώσουν και θα αναλύσουν την επικαιρότητα της ημέρας. Πολιτικοί αναλυτές, δημοσιογράφοι και ανταποκριτές στην Ελλάδα και την  Ευρώπη θα σχολιάσουν το κλίμα από τα εκλογικά τμήματα, τις πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων, καθώς και όλα όσα αφορούν στις Ευρωεκλογές.  
Στις 13:00 στο διευρυμένο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων, η Ρίτσα Μπιζόγλη από την Αθήνα και η Μαρία Σαράφογλου από τις Βρυξέλλες θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις, τα στιγμιότυπα και τα παραλειπόμενα της ψηφοφορίας, μέσα από ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις.
Στις 18:00, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα σηκώσει την αυλαία της μεγάλης εκλογικής βραδιάς του ΑΝΤ1, και στις 19:00, ο πρόεδρος της MARC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.
Με την εμπειρία και την αξιοπιστία του, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα παρουσιάσει έγκαιρα τα αποτελέσματα της κάλπης, θα καταγράψει τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τις πρώτες κινήσεις των κομμάτων, ενώ θα συντονίσει πολιτικές αναλύσεις και συζητήσεις, που θα δώσουν την εικόνα της Ευρώπης, έτσι όπως αυτή θα διαμορφωθεί την επόμενη ημέρα.
Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου, θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, η Μαρία Αναστασοπούλου, η Φαίη Μαυραγάνη, ο Αντώνης Δελλατόλας, η Κάτια Μακρή, ο Κωνσταντίνος Φίλης και η Ελένη Βαρβιτσιώτη. Σημαντική παρουσία θα έχουν και κορυφαία στελέχη των κομμάτων, εκπρόσωποι της κοινωνίας, αναλυτές, δημοσιογράφοι, καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών. 
Η εκλογική βραδιά του ΑΝΤ1 θα έχει, όμως, και τη ματιά της σάτιρας, μέσα από τις ανατρεπτικές παρεμβάσεις που θα κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου, οι εκλογές είναι στον ΑΝΤ1, την αξιόπιστη φωνή της ενημέρωσης.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: