Εύοσμος: Το βίντεο που ανέβασαν στο TikTok τα κορίτσια που επιτέθηκαν σε μαθήτρια

Το βίντεο από την ενέδρα που έστησαν σε βάρος μαθήτρια στον Εύοσμο συμμαθήτριές της έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Πρόκειται για βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο TikTok μετά την επίθεση σε βάρος της κοπέλας η μητέρα της οποίας καταγγέλλει ότι η κόρη της έχει πέσει αρκετές φορές θύμα bullying από τις μαθήτριες αυτές.


Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, οι συμμαθήτριες της κόρης της που της κάνουν bullying, μεταξύ άλλων, της έχουν πετάξει σκουπίδια στην τσάντα της και έχουν προσπαθήσει να της κάψουν τα μαλλιά.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα της μαθήτριας Γ’ Γυμνασίου του Ευόσμο το περιστατικό του ξυλοδαρμού έγινε πριν περίπου δέκα ημέρες και ανέβηκε στο TikTokμε το πρόσωπό της κόρης της αλλά και της μαθήτριας που δείχνει ότι τη χτυπάει να φαίνονται.

«Της έστησαν καρτέρι, την τράβηξαν από μια πιτσαρία όπου ήταν πίσω από το δημαρχείο και μια άλλη κοπέλα της τραβούσε τα μαλλιά και τη χτυπούσε στο κεφάλι. Το βίντεο το τραβούσε μια τρίτη κοπέλα η οποία σε συνεννόηση με τη δράστιδα το ανέβασαν στο TikTok» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Αθανάσιος Χατζάκος.

Η μητέρα του κοριτσιού καταγγέλλει, τέλος, ότι έχει ενημερώσει τόσο τη διεύθυνση του σχολείου όσοο και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υποστηρίζοντας ότι και στις δύο περιπτώσεις υπήρξε αδιαφορία.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: