«Έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό και έπεσε πάνω μου» – Συγκλονίζει γυναίκα που ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο

Δεκάδες άνθρωποι χάνουν καθημερινά τη ζωή τους στην άσφαλτο με την αντιμετώπιση των τροχαίων να είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Μόνο στην Αττική την περίοδο των εορτών σημειώθηκαν πάνω από 200 περιστατικά, ορισμένα εκ των οποίων θανατηφόρα.  

Θύμα τροχαίου είναι και η Φωτεινή, μια νεαρή γυναίκα που ακρωτηριάστηκε όταν έπεσε πάνω της ένα αυτοκίνητο. Η Φωτεινή είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε ελάχιστα λεπτά τον περασμένο Αύγουστο, στην Ελούντα της Κρήτης

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω και να το συνειδητοποιήσω πραγματικά όσο και να το παλεύω ότι έχασα το πόδι μου από τροχαίο, δεν είναι εύκολο» λέει στο Star. 

«Έκανε προσπέραση στη στροφή και ταυτοχρόνως είχε το κινητό της για να βγάλει τη Σπιναλόγκα και ήρθε στην αντίθετη πλευρά, στη δική μας λωρίδα, κατευθείαν πάνω στο πόδι μου. Κάποιοι άνθρωποι όταν οδηγούν δεν καταλαβαίνουν ότι διακινδυνεύουν τη ζωή τους αλλά και τη δικιά μας ζωή» συγκλονίζει η Φωτεινή περιγράφοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα. 

ΕΛΛΑΔΑΚρητητροχαιοτροχαιο ατυχημα

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: