Έβαλε ψεύτικες βλεφαρίδες και έπαθε αλλεργική αντίδραση – «Έμοιαζα με ζόμπι, ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω για ένα μήνα»

Οι ιστορίες με αποτυχημένες δοκιμές προϊόντων ομορφιάς συνήθως έχουν άσχημα αποτελέσματα και η υπόθεση μιας νεαρής σερβιτόρας δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού έβαλε ψεύτικες βλεφαρίδες και το πρόσωπο της έμοιαζε με «ζόμπι», λόγω αλλεργίας.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η 17χρονη Haley Fetzer από το Ashland του Οχάιο των ΗΠΑ τέσσερις μέρες πριν τον χορό στο σχολείο της, πήγε στον αισθητικό και τοποθέτησε ψεύτικες βλεφαρίδες. Αρχικά, όλα ήταν φυσιολογικά, με εξαίρεση μια ελαφριά ερυθρότητα στα μάτια της, την οποία αντιμετώπισε με σταγόνες, πιστεύοντας πως η αντίδραση οφείλονταν στη γύρη, επειδή μένει στην επαρχία.

Η ερυθρότητα υποχώρησε και μετά από 15 μέρες η νεαρή έβαλε ξανά ένα νέο σετ βλεφαρίδων, όμως αυτή την φορά τα μάτια της έγιναν κατακόκκινα. «Ήμουν σε μια συνάντηση στο σχολείο με τη μαμά μου και με κοίταξε και μου είπε “τα μάτια σου είναι πραγματικά κόκκινα, είσαι καλά;”».

«Εκείνη την ώρα τα μάτια μου ήταν πολύ βαριά», είπε και σημείωσε ότι «έμοιαζε σαν να μαζεύουν αίμα τα μάτια μου και κάθε φορά που ανοιγόκλεινα έβγαινε πύον από μέσα τους. Όσο περνούσε η νύχτα, τα μάτια μου ήταν τόσο υγρά που οι βλεφαρίδες είχαν ήδη ξεκολλήσει».

«Έμοιαζα με ζόμπι, ντρεπόμουν να βγω έξω»

Η Haley Fetzer αμέσως μόλις ξύπνησε επικοινώνησε με τον αισθητικό της, ο οποίος την ενημέρωσε πως πρόκειται για αλλεργική αντίδραση και πως πρέπει να τον επισκεφθεί για να αφαιρέσει αμέσως τις ψεύτικες βλεφαρίδες.

Σύμφωνα με την 17χρονη, η διαδικασία της αφαίρεσης έμοιαζε σαν να δέχονταν «δάγκωμα από ένα εκατομμύριο μυρμήγκια», ενώ στη συνέχεια πήρε σταγόνες, που θα έπρεπε να χρησιμοποιεί για πέντε εβδομάδες.

Η ίδια λοιπόν χαρακτήρισε το γεγονός καταστροφή και τόνισε ότι για έναν μήνα δεν βγήκε καθόλου από το σπίτι της, γιατί ντρεπόταν για την εμφάνιση της. «Πιθανώς χρειάστηκαν ολόκληρες πέντε εβδομάδες πριν τα μάτια μου ασπρίσουν ξανά και για να έχω κίνητρο να πάω στο γυμναστήριο και να βγω δημόσια», είπε χαρακτηριστικά.

Πλέον, η ίδια αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για το γεγονός, ώστε να ενημερώσει τον κόσμο για πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει, ενώ ορκίστηκε πως δεν θα χρησιμοποιήσει ξανά προϊόντα ομορφιάς.

Πηγή: newsbeast.gr

Adblock test (?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: