Έρχεται το ΟΝΝΕΔtalks, η νέα σειρά συζητήσεων μέσω τηλεδιάσκεψης της ΟΝΝΕΔ


Μια νέα σειρά συζητήσεων μέσω τηλεδιάσκεψης με τίτλο «ΟΝΝΕΔtalks» εγκαινιάζει η ΟΝΝΕΔ, οι οποίες θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος στο YouTube. Οι συζητήσεις θα αφορούν ζητήματα επικαιρότητας που απασχολούν τους νέους ανθρώπους και όχι μόνο, την αντιμετώπιση της πανδημίας, τη νέα πραγματικότητα που αυτή διαμορφώνει για το επόμενο διάστημα και, κυρίως, τις καινούριες λύσεις που μπορούμε μαζί να δώσουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 24 Απριλίου και ώρα 15:00 με την πρώτη θεματική συζήτηση να έχει τον τίτλο: «Ψηφιακό κράτος: από εκκρεμότητα, αναγκαιότητα». Καλεσμένος θα είναι ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος θα αναπτύξει τα βήματα της κυβέρνησης προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των μελών της Οργάνωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τις ερωτήσεις τους στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση [email protected], μέσω μηνύματος στη σελίδα της ΟΝΝΕΔ στο Facebook ή με μήνυμα στο Instagram της ΟΝΝΕΔ. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της οργάνωσης, Παύλος Μαρινάκης, «προσαρμοσμένοι στις ειδικές συνθήκες των ημερών, ξεκινάμε αύριο μια νέα σειρά θεματικών συζητήσεων μέσω τηλεδιάσκεψης, οι οποίες θα προβάλλονται ζωντανά. Η αρχή γίνεται με τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης. Η δράση και οι παρεμβάσεις μας δεν σταματούν».

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: