Επίθεση με βιτριόλι: "Θα ζητήσω τη βίαιη προσαγωγή του αν δεν έρθει για κατάθεση ο 40χρονος"

Πρόκειται για τον άνδρα που  έχει κληθεί ως μάρτυρας αλλά δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στη δίκη — Τι δήλωσε ο Νίκος Αλεξανδρής που είναι ένας εκ των δύο δικηγόρων της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Την ώρα που πληθαίνουν οι μαρτυρίες για το ενδεχόμενο δεύτερης επίθεσης σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την Έφη Κακαράντζουλα, αυτή τη φορά μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η 35χρονη, εξακολουθεί να παραμένει άφαντος ο 40χρονος άνδρας με τον οποίο είχε εμμονή η δράστις και φέρεται ως το «Μήλον της Έριδος».

Ο ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας, ο Νίκος Αλεξανδρής, τόνισε πως εάν ο άνδρας δεν εμφανιστεί, «θα ζητήσει τη βίαιη προσαγωγή του». «Nα γνωρίζει ότι εφόσον δεν έρθει να εκπληρώσει την υποχρέωσή του ως μάρτυρας, θα ζητήσω από το δικαστήριο να γίνει η βίαιη προσαγωγή του», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star. Ο 40χρονος έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει το παρόν και στις δυο συνεδριάσεις.

Οι «περίεργες» επισκέψεις στο νοσοκομείο μετά την επίθεση

Στο νοσοκομείο τις ημέρες της νοσηλείας της Ιωάννας είχε σημάνει συναγερμός, καθώς υπήρχαν «περίεργες επισκέψεις» αγνώστων ατόμων που ήθελαν να την δουν, όπως αποκάλυψε η ίδια στην κατάθεση της στο δικαστήριο. Ποιοι ήταν οι «μυστηριώδεις» επισκέπτες και τι σχέση είχαν με τη δράστιδα;

«Πληροφορήθηκα ότι κάποιος άγνωστος προσπάθησε να την επισκεφθεί και αυτό ήταν πριν τη σύλληψη της δράστιδος. Τελικά το άγνωστο άτομο δεν κατάφερε να την επισκεφθεί επειδή έγινε αντιληπτό και δεν την άφησαν, ήταν εκτός λίστας. Από εκείνη τη μέρα μας σταματούσαν στην πύλη και επικοινωνούσαν με την οικογένεια της Ιωάννας, έπρεπε να δώσει το οκ και ξανά να ελεγχθούν τα στοιχεία μας στην είσοδο», ανέφερε στο δικαστήριο ο διευθυντής της εταιρίας που δούλευε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Οι αναζητήσεις της Έφης Κακαράντζουλα που σήμαναν συναγερμό στις αρχές

Οι αρχές είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Έφη Κακαράντζουλα ετοίμαζε μια δεύτερη επίθεση, αυτή τη φορά μέσα στο νοσοκομείο. Η Έφη Κακαράντζουλα από την επόμενη ημέρα της επίθεσης και για 16 ημέρες έψαχνε στο διαδίκτυο δηλητήρια, όπως στρυχνίνη και υδροκυάνιο, ατροπίνη, πώς μπορεί να προκληθεί έμφραγμα, ανακοπή καρδιάς και θανατηφόρα ένεση.


Ειδήσεις σήμερα:

«Πλιάτσικο» με τις αποζημιώσεις: 500 αιτήσεις «πυρόπληκτων» για …6 κτίρια

Ελεύθερος με όρους ο ληστής με το… ραβασάκι

Merck: Το χάπι που ετοιμάζει, μειώνει κατά 50% τον κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου από Covid

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: