Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Κλειστά όλα τα καταστήματα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου

Κλειστά θα παραμείνουν την Κυριακή, 1η Νοεμβρίου όλα τα καταστήματα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι “η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τις επιχειρήσεις ότι, λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19, την προσεχή Κυριακή 1η Νοεμβρίου, παρά τα όσα ορίζονται στις διατάξεις των άρθρων 15 και 16 του ν. 4177/2013 (173 Ά), όλα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας θα παραμείνουν κλειστά”.

Να υπενθυμίσουμε ότι την 1η του μήνα κάνουν πρεμιέρα οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις που θα διαρκέσουν έως τις 14 Νοεμβρίου.

Στο διάστημα αυτό, υπό κανονικές συνθήκες, παρέχεται από το νόμο η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή της περιόδου, που φέτος συμπίπτει με την 1η Νοεμβρίου, με προτεινόμενο από τον Ε.Σ.Α ωράριο λειτουργίας, από τις ‪11:00‬’ έως τις ‪18:00‬’. Λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό όμως, το υπουργείο Ανάπτυξης εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας ότι όλα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

oikonomia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: