Έλενα Μπουζάλα: Από παρουσιάστρια αθλητικών ειδήσεων και της «Αθλητικής Κυριακής», νέα πρόεδρος της «Ηφαιστίας» στη Λήμνο

Νέες αθλητικές αρμοδιότητες για την δημοσιογράφο Έλενα Μπουζαλά, καθώς μετά από τη δημοσιογραφία με εξειδίκευση στο αθλητικό ρεπορτάζ πέρασε και στην προεδρία του συλλόγου «Ηφαιστία» στη Λήμνο.

Μετά από πολλά χρόνια στο αθλητικό ρεπορτάζ και θητεία σε περιοδικά, εφημερίδες, site, ραδιόφωνο, αλλά κυρίως τηλεόραση στην ΕΡΤ με παρουσίαση των αθλητικών στα δελτία ειδήσεων, αλλά και εκπομπών μεταξύ των οποίων και η ιστορική «Αθλητική Κυριακή» γίνεται η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στον σύλλογο της Λήμνου «Ηφαιστία» με ακαδημίες στίβου και ποδοσφαιρική ομάδα.

«Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να είμαι η πρόεδρος της Ηφαιστίας. Είναι τιμή μου, μεγάλη η συγκίνησή μου και όσο περισσότερο το συνειδητοποιώ τόσο μεγαλύτερη είναι η ευθύνη που αισθάνομαι ότι έχω πια απέναντι στον σύλλογο να προσφέρω» ήταν μεταξύ άλλων η πρώτη δήλωση της Έλενας Μπουζαλά για το νέο ρόλο της στην «Ηφαιστία», η οποία εδρεύει στο Κοντοπούλι Λήμνου, έχει δικό της ποδοσφαιρικό γήπεδο με την ομάδα των ανδρών να παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα, ποδοσφαιρική ακαδημία και τμήματα στίβου με παιδιά από όλο το νησί.

Παρότι δεν έλκει την καταγωγή της από τη Λήμνο, η νέα πρόεδρος την επισκέπτεται με την οικογένειά της κάθε χρόνο από το 2008 και πλέον το νησί είναι το δεύτερό της σπίτι. Έχει αποκτήσει στενούς δεσμούς με το χωριό και τους ανθρώπους του, οπότε η ανοδική πορεία της «Ηφαιστίας» αποτελεί για εκείνη προτεραιότητα.

Μια 4χρονη μικρή νεράιδα εύχεται να γίνει η Barbie γοργόνα

«Αυτό που έχω σκοπό να κάνω, μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία μου στον αθλητισμό, είναι να βοηθήσω να προκόψει ακόμα περισσότερο. Σκοπεύουμε να τονίσουμε τις αθλητικές υποχρεώσεις του με περισσότερη δουλειά και να ανοίξουμε τις κοινωνικές δράσεις του προς τις οικογένειες των αθλητών μας, το Κοντοπούλι και το νησί. Έχουμε ανοικτά τα αυτιά στις ανάγκες των παιδιών και των αθλητών και σας θέλουμε δίπλα μας».

Η «Ηφαιστία» αποτελεί την καρδιά των ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό στη Λήμνο και έχει καταφέρει στα 90 χρόνια από την ίδρυσή του να συσπειρώνει τις οικογένειες στο χωριό, αλλά και όλο το νησί.

Comments

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: