Ελεύθερος συνεχίζει να κυκλοφορεί ο 25χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη Φαίη

Ελεύθερος συνεχίζει να κυκλοφορεί ο 25χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη Φαίη

Μπορεί το του να γνωστό στην Αστυνομία. Μπορεί εις βάρος του να εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης, αλλά ο 25χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 23χρονη Φαίη στη Νέα Μάκρη, κυκλοφορεί ελεύθερος.

Σε βάρος του Β. Σ. έχει σχηματιστεί δικογραφία για τις βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες που προκάλεσε στην άτυχη Φαίη Μπλάχα από τη Νέα Μάκρη. Ο 15ος ειδικός έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης από τις 8 Απριλίου αλλά όπως γράφει το Έθνος της Κυριακής, ο 25χρονος είναι ελεύθερος και εμφανίζεται στα στέκια της Νέας Μάκρης σα να μη συμβαίνει τίποτα!

Όσο η κοπέλα πάλευε να κρατηθεί στη ζωή, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνος έλεγε πως «ακόμα και να βγει , θα τη σκοτώσω». Παράλληλα, φέρεται να απειλεί την οικογένεια της άτυχης κοπέλας.

Όλα έγιναν το μοιραίο βράδυ της 5ης Απριλίου, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 23χρονη δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Β. Σ. και χωρίς να πάρει την τσάντα ή το της, βγήκε για να τον συναντήσει.
Όμως στην πορεία η κατάσταση εκτραχύνθηκε. Ο 25χρονος φέρεται να άρχισε να τη χτυπάει κι εκείνη έχασε την ισορροπία της και χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτικά ενός αυτοκινήτου. Ήταν τόσο δυνατό το χτύπημα, που έμεινε αναίσθητη.

Δεν είναι σαφές ακόμη τι ακριβώς συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ. Πήγες αναφέρουν πως ο 25χρονος έβαλε την αναίσθητη κοπέλα στο αυτοκίνητό του και επί μια ώρα έκανε βόλτες, περιμένοντας να συνέλθει. Όταν είδε πως δε γινόταν, τηλεφώνησε στην αδελφή της και μαζί την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Η 23χρονη γνώρισε τον Β. Σ. πριν από τρεις μήνες, μέσω κοινής παρέας, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής. Κοντινή της φίλη αποκάλυψε ότι ο 25χρονος τη ζήλευε παθολογικά και την είχε απομακρύνει από τους φίλους της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 25χρονος γίνεται βίαιος. Κατηγορείται για την επίθεση σε δημοτικό σύμβουλο του στην Αγία Παρασκευή. Μαζί με έναν φίλο του και ένα σκυλί ράτσας πιτ μπουλ επιτέθηκαν σε προεκλογικό περίπτερο του στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Ήταν λίγο πριν από τις επαναληπτικές εκλογές.

Φωνάζοντας «θα πεθάνετε κομμούνια» και «θα δείτε ποιος είναι ο Ηλίας (σ.σ. Κασιδιάρης)» είχαν επιτεθεί και τραυματίσει τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τσιμπουκάκη. Το θύμα αναγνώρισε τον Β. Σ. στις φωτογραφίες που του έδειξαν στο αστυνομικό τμήμα, η επίθεση ταυτοποιήθηκε επίσημα από την . και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Αλλά ο 25χρονος δεν συνελήφθη ποτέ.

Μετά την παρέλευση του αυτόφωρου, πληροφορίες λένε ότι ο του επικοινώνησε με την αστυνομία ενημερώνοντας πως δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο γιος του. Ισχυρίστηκε ακόμα ότι ο γιος του δεν ανήκει σε καμία συγκεκριμένη οργάνωση, αλλά απλά έχει βίαιη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 25χρονος μένει μόνιμα στον Γέρακα μαζί με τον πατέρα του που είναι συνταξιούχος μηχανικός αυτοκινήτων.

Πηγή: newsit

xespao

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: