Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας της Καρολάιν: Το τέρας με έβαλε να πληρώσω το φέρετρο

Φίλη της οικογένειας του θύματος κατέθεσε στο δικαστήριο —  Η συγκεκριμένη μάρτυρας αναφέρθηκε στους λόγους που η μητέρα της Καρολάιν δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο — «Δεν μπορεί να αντικρίσει τον κατηγορούμενο, όχι μόνο διότι σκότωσε το παιδί της, έβαλε και το εγγόνι της πάνω στο φέρετρο αλλά της έπαιζε και όλο αυτό το θέατρο επί 37 ημέρες» 

Το ποσό των 2.000 ευρώ είχε λάβει από τη μητέρα της Καρολάιν, την ημέρα της κηδείας της 20χρονης κοπέλας, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Αυτό ανέφερε σήμερα στη δίκη του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της άτυχης 20χρονης, φίλη της οικογένειας του θύματος η οποία κατέθεσε στο δικαστήριο.

Όπως ανέφερε η εν λόγω μάρτυρας στο ακροατήριο, η μητέρα της Καρολάιν της είπε ότι την ημέρα της κηδείας της κόρης της ο κατηγορούμενος της ζήτησε από 2.000 ευρώ. Συγκεκριμένα η μάρτυρας κατέθεσε πως η μητέρα της Καρολάιν της είχε πει: «Να φανταστείς το τέρας όχι μόνο με πήγε να διαλέξω το φέρετρο αλλά με έβαλε ακόμα και να το πληρώσω. Την ημέρα της κηδείας του έδωσα 2.000 ευρώ».

Μάλιστα, η συγκεκριμένη μάρτυρας αναφέρθηκε και στους λόγους που η μητέρα της Καρολάιν δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Όπως είπε, είναι πολύ οργισμένη με τον κατηγορούμενο. «Δεν μπορεί να αντικρίσει τον κατηγορούμενο, όχι μόνο διότι σκότωσε το παιδί της, έβαλε και το εγγόνι της πάνω στο φέρετρο αλλά της έπαιζε και όλο αυτό το θέατρο επί 37 ημέρες» κατέθεσε η μάρτυρας.

Στη δίκη κατέθεσε σήμερα και μια ακόμη μάρτυρας, εθελόντρια στο φιλοζωικό σωματείο. Να σημειωθεί ότι στο δικαστήριο φιλοζωικό σωματείο παρίσταται ως πολιτική αγωγή για τα δολοφονία της Ρόξυ, του σκυλιού της Καρολάιν, από τον κατηγορούμενο. Η συγκεκριμένη μάρτυρας κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της ανέφερε: «Όλα ξεκίνησαν με την αίτηση της Καρολάιν να υιοθετήσει ένα κουταβάκι. Πήρα τηλέφωνο και απάντησε ο κατηγορούμενος. Τους πρότεινα κουτάβι και κλείσαμε το ραντεβού».

Πρόεδρος: Θα μας δώσετε στοιχεία για τον χαρακτήρα της Καρολάιν;

Μάρτυρας: Ήταν γλυκύτατος άνθρωπος και εκδηλωτική όταν είδε το κουτάβι. Ήταν παρών ο κατηγορούμενος αλλά η Καρολάιν ήταν περισσότερο εκδηλωτική.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαΐου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: