Ευχές Τζο Μπάιντεν για το Πάσχα: Χαιρόμαστε μαζί σας για την Ανάσταση του Ιησού Χριστού

Σε μήνυμά του για το Πάσχα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, τονίζει μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος και η σύζυγός του αισθάνονται χαρά «για την Ανάσταση του Ιησού Χριστού και τον θρίαμβο του φωτός επί του σκότους».

Παράλληλα, σε άλλο σημείο αναφερόμενος στους Ορθόδοξους Χριστιανούς τονίζει ότι: «κατά τη διάρκεια αυτής της ιερής περιόδου και των επόμενων ετών, προσβλέπουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για να οικοδομήσουμε έναν πιο δίκαιο και συμπονετικό κόσμο για όλα τα παιδιά του Θεού».

Tο μήνυμα του Τζο Μπάιντεν

Η Τζιλ και εγώ στέλνουμε θερμές ευχές σε όλους εκείνους στην Ορθόδοξη Χριστιανική κοινότητα που γιορτάζουν το Πάσχα και χαιρόμαστε μαζί σας για την Ανάσταση του Ιησού Χριστού και τον θρίαμβο του φωτός επί του σκότους.

Σήμερα, καθώς προσευχόμαστε για όλους εκείνους που υποφέρουν από τον πόλεμο και τις διώξεις, ευχαριστούμε επίσης ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που δένουν τις πληγές των τραυματιών και εργάζονται για την προστασία της αξιοπρέπειας όλων, υποδεχόμενοι τους πρόσφυγες και υπερασπιζόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μαζί, ας δεσμευτούμε όλοι σε αυτό το έργο και στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος – ενός μέλλοντος όπου θα υπάρχει ασφάλεια, ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους.

Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί συνεχίζουν να ενισχύουν τις κοινότητες σε όλη τη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο – από την προώθηση της κατανόησης μεταξύ των διαφορετικών θρησκειών, μέχρι την υπεράσπιση της υπεύθυνης διαχείρισης του περιβάλλοντος και την εξυπηρέτηση των άλλων με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Κατά τη διάρκεια αυτής της ιερής περιόδου και των επόμενων ετών, προσβλέπουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για να οικοδομήσουμε έναν πιο δίκαιο και συμπονετικό κόσμο για όλα τα παιδιά του Θεού.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: