Έφοδος της αστυνομίας σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στη Γλυφάδα

Συνελήφθησαν συνολικά δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης — Τους επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 7.700 ευρώ για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Την ώρα που η πανδημία «χτυπάει» κόκκινο και καθημερινά μετράμε χιλιάδες κρούσματα από τη νόσο της Covid-19, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε μυστική χαρτοπαικτική λέσχη στην «καρδιά» της Γλυφάδας και πέρασαν χειροπέδες σε δέκα άτομα που τζόγαραν χωρίς να διαθέτουν πιστοποιητικά και να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Η έφοδος στην παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη της οδού Δούσμανη έγινε χθες αργά το βράδυ. Το κλιμάκιο των αστυνομικών είχε πληροφορίες ότι τον συγκεκριμένο χώρο που δεν διέθετε άδεια, τον επισκέπτονται καθημερινά άτομα για να παίξουν φρουτάκια, μπαρμπούτι και χαρτιά χωρίς φυσικά να διαθέτουν πιστοποιητικά εμβολιασμού, rapid test ή να φορούν μάσκες. Έτσι, μετά από παρακολούθηση αποφάσισαν να στήσουν επιχείρηση για να μπει λουκέτο.

Συνολικά συνελήφθησαν δέκα ατομα μεταξύ αυτών και ο ιδιοκτήτης, βεβαιώθηκαν παραβάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις COVID διότι στερούνταν πιστοποιητικών εμβολιασμού καθώς και rapid test ενώ στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και από 300 ευρώ στους θαμώνες..

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: