Εύκολες καθημερινές μετακινήσεις με τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα από την BMW

Με το νέο BMW Active Hybrid E-Bike, η συλλογή BMW Lifestyle συνεχίζει την επιτυχημένη ιστορία της συλλογής BMW Bikes . Το Active Hybrid Ε-Βike διαθέτει ένα σημαντικά εξελιγμένο κινητήριο σύνολο, το οποίο διακρίνεται για τη μεγάλη ισχύ του. Το προηγμένο ηλεκτρικό μοτέρ της Brose ενεργοποιείται όποτε ο αναβάτης χρειάζεται υποβοήθηση στα πετάλια. Με ισχύ 250 W και ροπή 90 Nm, το μοτέρ προσθέτει δύναμη και βελτιώνει την ευελιξία για την οποία είναι πασίγνωστη η BMW. Το BMW Active Hybrid E — Bike μπορεί να διανύσει πολλά χιλιόμετρα με μία φόρτιση, χάρη στο μοτέρ Brose Drive S Alu και τη μπαταρία ιόντων λιθίου 600 Wh.

Το BMW Urban Active Bike είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και διαδρομές προς και από τη δουλειά χάρη στο λεπτό σκελετό και την διακριτικά τοποθετημένη μπαταρία ιόντων λιθίου των 300 Wh. Το μοτέρ ισχύος 250 W ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες του αναβάτη για εύκολες και ασφαλείς μετακινήσεις μέσα στην πόλη.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα BMW διατίθενται σε επιλεγμένους εμπόρους BMW και επιδοτούνται έως και 40% (πλέον ΦΠΑ) ή έως το μέγιστο ποσό των 800€ μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Tιμές λιανικής του κατασκευαστή:

Ηλεκτρικά Ποδήλατα BMW

BMW Active Hybrid E-Bike –3.648.00€

BMW Urban Hybrid E-Bike –2.606.00€

Πληροφορίες :  https://kinoumeilektrika.gov.gr/

 

Εύκολες καθημερινές μετακινήσεις με τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα από την BMW gr.

now24.gr-auto

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: