Δυναμικό παρόν της Suzuki στην Έκθεση JAPAN MOBILITY SHOW 2023

Τη συμμετοχή της στην Έκθεση «JAPAN MOBILITY SHOW 2023», που διοργανώνεται από τη σύμπραξη “Japan Automobile Manufacturers Association” ανακοίνωσε η Suzuki

Η μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στο Tokyo Big Sight από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου 2023. Με κεντρικό θέμα: «Απαντήσεις που θα ενθουσιάσουν όλο τον κόσμο», η Suzuki θα παρουσιάζει ποικίλες πρωτοβουλίες για ένα μέλλον ουδέτερο από άνθρακα στην κινητικότητα καθώς και τις μοναδικές υπηρεσίες της. Παράλληλα, το εκθεσιακό περίπτερο θα διαμορφωθεί έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν βιώσουν μια ενθουσιώδη εμπειρία!

Η παρουσία της Suzuki θα περιλαμβάνει προτάσεις και λύσεις μετακίνησης που απαντούν στην καθημερινότητα και στον σύγχρονο τρόπο ζωής των ανθρώπων, ξεκινώντας με πρωτότυπα μοντέλα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, καθώς και κινητήρες επόμενης γενιάς και εξωλέμβιες μηχανές.

Στην έκθεση θα παρουσιαστεί και το εκτενές πρόγραμμα πρωτοβουλιών που έχει αναπτύξει η εταιρεία με βάση το περιβαλλοντικό όραμα Suzuki για ένα μέλλον που κάθε κίνηση οδηγεί σε «πράσινες» λύσεις,  το οποίο αφορά στην ουδετερότητα των εκπομπών άνθρακα, συμπεριλαμβανομένων των βιώσιμων εναλλακτικών πηγών ενέργειας όπως η πρωτοβουλία για το συμπιεσμένο βιοαέριο (Compressed Bio Gas — CBG) στην Ινδία.

Το περίπτερο θα διαθέτει ένα ειδικό τμήμα αξεσουάρ Suzuki που θα προσομοιάζει την αγορά μίνι φορτηγών, χρησιμοποιώντας το Super Carry για να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό μία σειρά υπηρεσιών που απευθύνονται σε ιδιοκτήτες μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων καθώς και σε όσους δραστηριοποιούνται στο εμπόριο με pop up καταστήματα λιανικής και χρειάζονται αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις.

Κύρια εκθέματα: Suzuki νέα μοντέλα

  • Suzuki eVX, το πρώτο παγκόσμιο στρατηγικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Suzuki

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Έκθεση Auto Expo 2023 που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2023 στην Ινδία, αποκαλύπτοντας μόνο το εξωτερικό του οχήματος. Τώρα για πρώτη φορά θα αποκαλυφθεί και το εντυπωσιακό εσωτερικό σε μια πλήρη παρουσίαση του νέου ΕV μοντέλου.

Κάνοντας ένα βήμα παρακάτω στο μέλλον της τετρακίνησης και των κορυφαίων Hybrid SUV μοντέλων της, η Suzuki «φωτογραφίζει» τώρα έναν νέο δρόμο στην κατηγορία ηλεκτρικών οχημάτων και παρουσιάζει το eVX, το οποίο προτείνεται ως ένα ηλεκτρικό όχημα που συνδυάζει την αυθεντική SUV οδηγική εμπειρία της Suzuki με την περαιτέρω εξέλιξη των ηλεκτρονικά ελεγχόμενων τεχνολογιών 4×4.

Συνολικό Μήκος 4.300mm x Πλάτος 1.800mm x Ύψος 1.600mm

Εμβέλεια: 500 χλμ

  • Suzuki eWX, mini wagon EV φτιαγμένο για να διευκολύνει στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων

Πρόκειται για ένα concept car που συνδυάζει μοναδικά το διασκεδαστικό και πρακτικό χαρακτήρα των αυτοκινήτων Suzuki σε ένα φουτουριστικό EV. Σαν ένας πιστός σύντροφος στην καθημερινότητα διαθέτει το καθαρό και μίνιμαλ σχεδιαστικό ύφος ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου ενώ στο εσωτερικό του η ευρύχωρη και εργονομική καμπίνα σε κάνει να αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου.

Συνολικό μήκος 3.395 mm x πλάτος 1.475 mm x Ύψος 1.620 mm

Εμβέλεια: 230 χλμ

Δυναμικό παρόν της Suzuki στην Έκθεση JAPAN MOBILITY SHOW 2023 gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: