Διπλή χασισοφυτεία δίπλα σε ποτάμι στην Ημαθία

Βρέθηκαν συνολικά 48 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,50 μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την καλλιέργεια και την άρδευση της διπλής φυτείας

Οργανωμένη ήταν η χασισοφυτεία που καλλιεργούσαν σε δύο σημεία σε μια δύσβατη περιοχή της Ημαθίας, δίπλα στις όχθες ποταμού που εξασφάλιζε το πότισμα των δενδρυλλίων, τέσσερις Έλληνες από τους οποίους οι δυο συνελήφθησαν με επιχείρηση των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βρέθηκαν συνολικά 48 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,50 μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την καλλιέργεια και την άρδευση της διπλής φυτείας. Σε έρευνες που ακολούθησαν με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. Αλεξάνδρειας στα σπίτια τους, βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 315 γραμμαρίων, ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης βάρους 455 γραμμαρίων, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν και δύο μοτοσικλέτες που χρησιμοποιούσαν οι καλλιεργητές. Οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους συνεχίζονται.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: