Δήμος Αθηναίων: Άστεγοι παρέλαβαν «γεύματα αγάπης» για τα Χριστούγεννα

Στο πλευρό των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη ημέρα του χρόνου στάθηκε σήμερα ανήμερα των Χριστουγέννων ο Δήμος Αθηναίων καθώς εορταστικά «γεύματα αγάπης» μοιράστηκαν τόσο στις δομές φιλοξενίας αστέγων όσο και στους δρόμους της πόλης μέσω των ομάδων Street Work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Συνολικά 2.400 γεύματα αγάπης διανεμήθηκαν στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη τις ημέρες της παραμονής και ανήμερα των Χριστουγέννων. Τα γεύματα που μοιράστηκαν την περασμένη Παρασκευή -τα 1.200 από αυτά- συνοδεύονταν από ορεκτικά και παραδοσιακά γλυκά ως δωρεά της εταιρείας ΜΕΓΑ Α.Ε., ενώ το Σάββατο μοιράστηκαν και τα υπόλοιπα μισά πλήρη, ζεστά γεύματα σε σημεία της πόλης όπου υπήρχαν άστεγοι, δωρεά της Lidl Hellas.

«Τα Χριστούγεννα δεν έχουν όλοι την καλή τύχη να έχουν ένα ζεστό σπίτι και ένα πιάτο φαγητό. Γι’ αυτό και είμαστε εδώ, στο Πολυδύναμο Κέντρο αστέγων, για να βοηθήσουμε για να στηρίξουμε με αξιοπρέπεια τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά 365 μέρες το χρόνο! Ευχή μας του χρόνου κανείς να μην είναι στο δρόμο. Χρόνια καλά για όλες και όλους!» αναφέρει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Τα εορταστικά «γεύματα αγάπης» θα επαναληφθούν παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: