Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν πιστεύω πως για αυτόν τον σιτευτό μόσχο σκότωσε τα παιδιά της» λέει ο Κούγιας

Συνεχίζεται και σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας με μάρτυρα τον Μάνο Δασκαλάκη.

Στο ξεκίνημα της δίκης και λίγο πριν ανέβουν στην έδρα οι δικαστές, ο Αλέξης Κούγιας όταν αντιλήφθηκε την παρουσία ενός δημοσιογράφου από την εφημερίδα του Πέτρου Κουσουλού, άρχισε μια άνευ προηγουμένου λεκτική επίθεση εξαπολύοντας ύβρεις τόσο ως προς τον ίδιο τον δημοσιογράφο, όσο και ως προς τον Πέτρο Κουσουλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε με υβριστικές εκφράσεις για τον Πέτρο Κουσουλό κάνοντας ξανά λόγο για τα πράσινα παπούτσια.

«Πες στην που@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια, θα τον γ@@@σω. Αν ξαναγράψετε για μένα, θα σας γ@@@σω αρχ@@@! Θα την βρω την αδ@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια» ήταν κάποια από τα λόγια του Αλέξη Κούγια.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως για αυτόν τον σιτευτό μόσχο σκότωσε τα παιδιά της»

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως για αυτόν τον σιτευτό μόσχο σκότωσε τα παιδιά της. Η προηγούμενη δικάσιμος αναίρεσε αυτό τον ισχυρισμό και αποδείχθηκε οτι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν αθεράπευτα ερωτευμένος με τη γυναίκα αυτή, τη θαύμαζε, την εκτιμούσε κι αναγνώριζε τι είχε κάνει για τα παιδιά τους» είπε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: