Διασκέδαση στην Παραλία με το Σκληροτράχηλο Ford Ranger

Το σκληροτράχηλο νέο Ford Ranger ξεκινά για μία περιπέτεια Flyboard® με τον Franky Zapata, εφευρέτη του Flyboard και ιδρυτή του Zapata Racing. Ο Franky τρελαίνεται να εκτελεί απίστευτα ακροβατικά και φιγούρες πάνω από το νερό έχοντας προσεγγίσει την παραλία με το Ford Ranger Wildtrak pickup – το τέλειο όχημα για δύσκολα προσπελάσιμα εδάφη και τη μεταφορά ογκώδους εξοπλισμού.

«Είναι για τους τολμηρούς και ενθουσιώδεις, όπως το άθλημα της Ιπτάμενης Σανίδας (Flyboard),» δήλωσε ο Zapata, μιλώντας για την εμπειρία του με το Ford Ranger.

Το νέο Ford Ranger προσφέρει βελτιωμένη απόδοση καυσίμου, τολμηρή νέα σχεδίαση και τεχνολογίες αιχμής. Βασίζεται στην επιτυχία του προκατόχου του που με ‘οδηγό’ την κορυφαία έκδοση Wildtrak, αναδείχτηκε Ευρωπαϊκό bestseller στην κατηγορία pickup το 2015 με πωλήσεις 27.300 οχημάτων, αύξηση 27% μέσα σε ένα χρόνο.

Wildtrak – το απόλυτο Ranger

Το Ranger Wildtrak υποδηλώνει το κύρος και τη διαφορετικότητά του με ένα νέο χρώμα αμαξώματος Pride Orange, που το κάνει να ξεχωρίζει. Άλλα ξεχωριστά σχεδιαστικά στοιχεία είναι ορθογώνιοι προβολείς ομίχλης, η μοναδική σπορ μπάρα στο χώρο φόρτωσης, οι ζάντες αλουμινίου 18-ιντσών και τα τολμηρά γραφικά στοιχεία Wildtrak, που όλα μαζί προβάλουν ένα ατρόμητο και περιπετειώδη χαρακτήρα.

Στο εσωτερικό, οι λεπτομέρειες σε πορτοκαλί χρώμα προσδίδουν μία σπορ αίσθηση στο μοντέρνο εσωτερικό που θυμίζει επιβατικό αυτοκίνητο. Η οριζόντια μπάρα που εκτείνεται από τον οδηγό μέχρι την πόρτα του συνοδηγού τονίζει το πλάτος της καμπίνας και φιλοξενεί τον πίνακα οργάνων με δίχρωμες ψηφιακές ενδείξεις και την οθόνη αφής 8 ιντσών. Η μαλακή επιφάνεια πάνω στο ταμπλό με πορτοκαλί ραφή χαρίζει premium αίσθηση στο cockpit, ενώ οι δακτύλιοι γύρω από τους αεραγωγούς φέρουν ένα χαρακτηριστικό σκούρο χρωμιωμένο φινίρισμα.

Το νέο Wildtrak διαθέτει επίσης μοναδικά καθίσματα – με ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο προς οκτώ κατευθύνσεις – με τολμηρά γραφικά στοιχεία και πορτοκαλί ραφές, συνδυάζοντας αντοχή και σπορτίφ στυλ.

 

 

 

 

 

* Οι τιμές Κατανάλωσης Καυσίμου / Ενέργειας, εκπομπών CO2 και ηλεκτρικής αυτονομίας έχουν μετρηθεί σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές των Ευρωπαϊκών Οδηγιών (Ε.Ε.) 715/2007 και (Ε.Ε.) 692/2008 μετά την τελευταία τροποποίηση. Η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 αφορούν μία συγκεκριμένη έκδοση και όχι ένα μόνο αυτοκίνητο. Η ισχύουσα στάνταρ διαδικασία δοκιμών επιτρέπει τη σύγκριση μεταξύ διαφορετικών τύπων οχημάτων και κατασκευαστών. Επιπλέον της απόδοσης καυσίμου, το οδηγικό στυλ καθώς και άλλοι, μη τεχνικοί παράγοντες επηρεάζουν την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2. Το διοξείδιο του άνθρακα είναι το ‘αέριο του θερμοκηπίου’, που κατ’ εξοχήν ευθύνεται για το φαινόμενο της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας της γης.

 

** Η Ford Ευρώπης αναφέρει πωλήσεις για τις 20 κύριες Ευρωπαϊκές αγορές όπου εκπροσωπείται μέσω Εθνικών Εταιρειών Πωλήσεων. Οι 20 Ευρωπαϊκές αγορές είναι: Αυστρία, Βέλγιο, Βρετανία, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ρουμανία, Σουηδία και Ελβετία.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: