«Δεν θα σταματήσουμε αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας» λένε οι αγρότες – «Οι εξαγγελίες απέχουν από αυτά που ζητάμε»

Να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους έχουν αποφασίσει οι αγρότες. «Δεν θα σταματήσουμε αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας» επισημαίνουν και τονίζουν πως οι εξαγγελίες της κυβέρνησης απέχουν από αυτά που ζητούν οι ίδιοι.

«Είναι προφανές πως η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν πλάνο για τον πρωτογενή τομέα και αυτό είναι τουλάχιστον θλιβερό, οπότε εμείς ζητάμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα και οι απαντήσεις που παίρνουμε είναι ασαφής και έωλες, καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει κανένα σημείο σύγκλισης άρα δεν μπορεί να γίνει και διάλογος» επεσήμανε μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο το πρωί της Πέμπτης (8/2) , ο Παναγιώτης Κατσικογιάννης ο οποίος είναι μέλος της συντονιστικής επιτροπής μπλόκου του Κάστρου Βοιωτίας.

«Δυστυχώς βλέπω ότι η κυβέρνηση είναι ανάλγητη και οι εξαγγελίες της απέχουν παρασάγγας από αυτά που εμείς ζητάμε» σημείωσε.

«Τα βασικά αιτήματα είναι κοινά για όλους τους αγρότες της Ελλάδας και είναι αυτά που κάνουν την ύπαιθρο να “ματώνει”. Φυσικά η κάθε περιοχή έχει κάποια επιμέρους προβλήματα. Εμείς έχουμε πρόβλημα με το νερό, υπάρχει μεγάλη λειψυδρία» υπογράμμισε.

«Ο αγώνας δεν θα σταματήσει αν δεν ικανοποιηθούν και τα έξι αιτήματά μας, δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Ήδη κλιμακώνουμε» είπε κλείνοντας.

ΕΛΛΑΔΑαγροτεςκινητοποιησεις
Μοιράσου το άρθρο
Print

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: