ΑΣΕΠ: Παράταση στην προκήρυξη για 404 προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων

Θέσεις Εργασίας

Ο ανακοινωσε την παράταση της προθεσμίας για αιτήσεις που αφορά την πρόσληψη 404 υπαλλήλων στα δικαστήρια.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή (02/04/2017), όταν η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr)κατέρρευσε με αποτέλεσμα εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι να μην είναι σε θέση να υποβάλουν αίτηση για τον διαγωνισμό, ο οποίος έληγε χθες, Δευτέρα (03/04/2017).
Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο newsbomb.gr, το «κρασάρισμα» της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ δεν αποτελεί πρωτόγνωρο φαινόμενο, καθώς πριν από περίπου ενάμιση μήνα είχε συμβεί το ίδιο ακριβώς.

Πάντως, οι αρμόδιοι του ΑΣΕΠ επισήμαναν πως «τυχόν υπερφόρτωση του Διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής της αίτησης. Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες».

Μάλιστα, για τον λόγο αυτό, το ΑΣΕΠ προέτρεπε τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν εγκαίρως τις αιτήσεις τους και να μη σπεύσουν την τελευταία στιγμή. Βέβαια, είναι άγνωστο εάν η δυσλειτουργία της ιστοσελίδας οφείλεται στην παρά ένα υποβολή των αιτήσεων ή στο εξαιρετικά αυξημένο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη προκήρυξη.
Διαβάστε επίσης: ΑΣΕΠ- 2Κ/2016: Οριστικά αποτελέσματα για την Τράπεζα της Ελλάδος
Κατά τα λοιπά, ο αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ, Ηλίας Νικολόπουλος, το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί οι παράμετροι του συστήματος δεν έχουν επικαιροποιηθεί, με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται ανεπαρκές.
Σε κάθε περίπτωση υπολογίζεται ότι για την προκήρυξη 1Κ/2017 ο αριθμός των αιτήσεων θα φτάσει τις 30.000.ergasia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: