Αριθμός ρεκόρ συμμετοχών στην Ανάβαση Διονύσου

Στη γνωστή και αγαπημένη ανάβαση του Διονύσου που είναι αρκετά θεαματική, δήλωσαν συμμετοχή 95 αγωνιζόμενοι. Αύριο θα γίνουν τα επίσημα δοκιμαστικά και  μεθαύριο Κυριακή ο αγώνας που μετράει στο Πανελλήνιο Πρωταθλήματα Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων 2021.

Τα περισσότερα αγωνιστικά είναι στην Ομάδα Ν . Θα τρέξουν 25 οδηγοί και ο συναγωνισμός θα είναι έντονος στην ανταγωνιστική κλάση Ν2 που συγκεντρώνει 16 συμμετοχές.

Αντίστοιχο ενδιαφέρον υπάρχει και για την Ομάδα Ε στην οποία θα βρεθούν 24 οδηγοί. Από 14 συμμετοχές συγκέντρωσαν η Ομάδα Α και η εντυπωσιακή Formula Saloon, ενώ 3 οδηγοί θα μονομαχήσουν με τα Skoda Fabia του Ενιαίου ΣΟΑΑ. Τέλος, 15 οδηγοί θα συμμετέχουν στην όμορφη και χορταστική σε ήχους και θέαμα κατηγορία των Ιστορικών.

Σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου από τις 5 το απόγευμα και μετά οι αγωνιζόμενοι από την Αττική θα περάσουν από διοικητικό έλεγχο στα γραφεία του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.

Για τους εκτός Αττικής αγωνιζόμενους ο διοικητικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί μαζί με τον τεχνικό έλεγχο των αυτοκινήτων, στα pits του αγώνα στον οικισμό Ανατολή της Ν. Μάκρης, από τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου.

Ο Αγώνας

Η διαδρομή στην Ανάβαση Διονύσου είναι συνολικού μήκους 5.7 χιλιομέτρων. Έχει αρκετές στροφές καλή άσφαλτο.

Αύριο Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί θα ξεκινήσουν τα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 10:00 το πρωί.

Ο δρόμος για όσους θέλουν να φτάσουν με τα αυτοκίνητα τους στις αγαπημένες τους στροφές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα κλείσει και τις δύο ημέρες μιάμιση ώρα νωρίτερα. Δηλαδή στις 09.00 το Σάββατο και στις 08.30 την Κυριακή. Για την ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων και την αποφυγή διάδοσης του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2, στον αγώνα θα τηρηθούν οι οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει ορίσει η ΟΜΑΕ.

Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής διοργανώνει τον αγώνα με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνα, του διαδικτυακού καναλιού Sportal TV και του Ρεκτιφιέ Special.

 

 

Αριθμός ρεκόρ συμμετοχών στην Ανάβαση Διονύσου gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: