Αργολίδα: Ρήμαζαν τα φωτοβολταϊκά σε χωριά επί έναν χρόνο, αλλά τους συνέλαβαν!

Οι δύο νεαροί δράστες είχαν ξηλώσει ό,τι μπορούσε να πουληθεί από συνολικά πέντε μονάδες — Έκλεψε κανό και σωσίβια από καντίνα στην Άρτα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της τοπικής Ασφάλειας, η λεηλασία που είχε γίνει από τον περασμένο Μάρτιο ως φέτος στις 16 Ιουνίου σε πέντε μονάδες φωτοβολταϊκών, οι οποίες ήταν εγκατεστημένες σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους-Μυκηνών στην Αργολίδα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστες ήταν δυο Έλληνες ηλικίας 22 και 25 χρόνων, οι οποίοι είχαν ξηλώσει ό,τι μπορούσε να πουληθεί από τα φωτοβολταϊκά και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Η έρευνα συνεχίζεται, καθώς εξετάζεται αν οι δυο νεαροί είχαν δράσει και σε άλλα χωριά της περιοχής.

Διέρρηξε καντίνα και έκλεψε… κανό και σωσίβια!

Μετά από ένα χρόνο εξιχνιάστηκε η διάρρηξη μιας καντίνας σε χωριό της Άρτας, που είχε γίνει στις 23 Ιουνίου του 2020. Ο Έλληνας δράστης, που ταυτοποιήθηκε τώρα από την Ασφάλεια, είχε κλέψει από την καντίνα ένα… κανό το οποίο βρέθηκε στο πλαίσιο της έρευνας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, καθώς και δέκα σωσίβια που ερευνάται ακόμη τι απέγιναν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: