«Απόσυρση τώρα από την CITROËN»- Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα διαρκέσει η προσφορά

«Roua Mat» κάνει η Citroen Ελλάς στο χώρο του αυτοκινήτου. Με μια κίνηση ανατρέπει τα καθιερωμένα και παρουσιάζει μια δική της ενέργεια που σίγουρα θα βρει ανταπόκριση. Εκατοντάδες είναι αυτοί που έχουν αυτοκίνητα για απόσυρση. Και περιμένουν την επαναφορά του μέτρου από την Κυβέρνηση για να ξεφορτωθούν τα σαραβαλάκια τους.

Τέτοια απόφαση φαίνεται η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επαναφέρει. Αυτό που δεν τολμά να κάνει η κυβέρνηση το τόλμησε η Citroen. Μέχρι σήμερα η Citroen δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιου είδους ριζοσπαστικές αποφάσεις . Ωστόσο μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μια ευχάριστη έκπληξη που  θα βρει θετική ανταπόκριση.

Γιατί όπως και να έχει, η δυνατότητα που δίνει η εταιρία στον κόσμο να απαλλαχθεί από τα ρυπογόνα αυτοκίνητα έχοντας ένα σημαντικό όφελος ,πρόκειται για μία ξεχωριστή ενέργεια!  Και είναι ξεχωριστή γιατί έτσι ταράζει τα λιμνάζοντα νερά.

Η Citroën καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μία έκθεση Citroën, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ή να αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο στην καλύτερη τιμή της αγοράς και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroën.

Από τη μια δίνει αξία στο παλιό αυτοκίνητο και από την άλλη δεσμεύεται για το χρόνο παράδοσης!

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε Online ή στις Εκθέσεις Citroën σε όλη την Ελλάδα, να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους ολοκαίνουργιο Citroën!

Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroën με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα Plug-in Hybrid! Στο πρόγραμμα ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ συμμετέχουν τα δημοφιλή SUV της Citroën, το C3 Aircross και το Νέο C5 Aircross, αλλά και το best seller της Μάρκας, C3. Όλα τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Η  Citroën που δημιούργησε ένα μοναδικό πρόγραμμα απόσυρσης αποδεικνύει ότι συνδέεται άρρηκτα με τους ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή και τη μετακίνησή τους. Παράλληλα δημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες που κάνουν εύκολη την απόκτηση και τη χρήση ενός νέου αυτοκινήτου.

Επιπλέον, η ελληνική εταιρία που αντιπροσωπεύει τα γαλλικά αυτοκίνητα στη χώρα μας ,έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον.

Ας μην ξεχνάμε το τεράστιο πρόβλημα σε παγκόσμιο επίπεδο με τα τσιπάκια. Οι  διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Η διάρκεια του προγράμματος απόσυρσης από την Citroen είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

 

«Απόσυρση τώρα από την CITROËN»- Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα διαρκέσει η προσφορά gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: