«Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» : Η Opel δίνει παράταση στο πρόγραμμα λόγω μεγάλης ανταπόκρισης

Όταν υπάρχει ευκαιρία για να αντικαταστήσει κάποιος το παλαιό και ρυπογόνο αυτοκίνητό του με ένα καινούργιο, τότε είναι λογικό να υπάρχει ανταπόκριση. Με το πρόγραμμα της Opel δίνεται λύση στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική τους αξία.

Η προσέλευση των πελατών στις εκθέσεις Opel και η αυξημένη ζήτηση στις παραγγελίες. Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση των πελατών στις εκθέσεις Opel και θέλοντας να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αυξημένη ζήτηση και τις παραγγελίες, η Opel δίνει παράταση στο πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή” για τον Μάρτιο!

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν μια Έκθεση Opel, όπου θα λάβουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος αυτό μπορεί να φτάσει έως και τα €3.500, ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο Opel που θα επιλεγεί.

Ο υποψήφιος πελάτης έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο, ετοιμοπαράδοτο Opel, που θα είναι πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές, με προηγμένους, αποδοτικούς κινητήρες, σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, τεχνολογικές καινοτομίες και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο opel.gr.

 

«Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» : Η Opel δίνει παράταση στο πρόγραμμα λόγω μεγάλης ανταπόκρισης gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: