Απόστολος Γκλέτσος: «Μετά την δήλωσή μου ότι πήγα με άντρα έφυγαν 4 άτομα από το κόμμα μου!»

Ο δήμαρχος της Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για το σάλο που ξέσπασε μετά τις δηλώσεις που έκανε για την σeξουαλική του ζωή στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

«Δεν ήταν προσχεδιασμένο. Είδα τον Πέτρο Κωστόπουλο με την καούκα στο κεφάλι και μου ‘ρθε να το πω. Με τριβέλιζε όλο αυτό τον καιρό, ήθελα κάπου να το πω…

Όλη αυτή η ιστορία με το Σύμφωνο Συμβίωσης και τον θόρυβο που ξέσπασε μου την έδωσε στα νεύρα και αποφάσισα να κάνω τη δική μου παραδοχή».


Μάλιστα ο δήμαρχος ανέφερε ότι δεν έχει μετανιώσει για αυτή την του την δήλωση:

«Να μετανιώσω; Ούτε για μια στιγμή. Ήταν μια βαθιά πολιτική δήλωση. Το είχα πρωτοπεί άλλωστε πριν από δέκα χρόνια σε μια συνέντευξή μου. 

Δεν νιώθω ότι έκανα κάποια τρομερή εξομολόγηση ή ότι υπήρχε κάποια συγκεκριμένη εσωτερική ανάγκη για να το αποκαλύψω. Μου ‘ρθε και το είπα, απλά τα πράγματα».

Όσο για τον λόγο που μίλησε δημόσια, είπε: «Κάποιος που σέβεται τον εαυτό του και αυτούς που τον εμπιστεύονται πρέπει να είναι αληθινός και ειλικρινής. 

Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να λέω μόνο αλήθειες. Δεν θα έκανα ποτέ πλάκα με ένα τόσο σοβαρό θέμα και ούτε το παίρνω πίσω. Με πλήρη επίγνωση έκανα αυτή τη δήλωση».

Αυτό που είπε όμως ήταν ότι μετά από αυτή την συνέντευξη αποχώρησαν 4 άτομα από το κόμμα του:

«Στη Στυλίδα ξέρουν ακριβώς ποιος είμαι και τι έχω κάνει γι’ αυτό τον τόπο, δεν περίμεναν να ακούσουν αν ο Γκλέτσος πήγε με άντρα για να με κρίνουν. Βέβαια, ακριβώς λόγω αυτής της δήλωσης μου τέσσερα άτομα αποχώρησαν από το κόμμα μου, την Τελεία».

Όσο για το αν τελικά όντως έχει βρεθεί eρωτικά με άντρα:

«Δεν θα μπω καθόλου σε τέτοιες λεπτομέρειες, γιατί με τον τρόπο αυτό μια πολιτική δήλωση καταντά άσεμνη. Δεν θέλω να περάσω στον κόσμο άλλα μηνύματα, ούτε να μπούμε στη σφαίρα του αγοραίου. 

Είναι ιερή η δήλωση που έκανα κι αν αρχίσω να λέω λεπτομέρειες θα φύγει αυτή η ιερότητα και το πολιτικό μήνυμα που θέλω να περάσω θα γίνει αυτομάτως φτηνό» και πρόσθεσε:

«Δεν με ενδιαφέρει να με πουν gay. Μόνο εγώ ξέρω τι είναι ο Απόστολος Γκλέτσος. Δεν θα προσδιοριστώ σeξουαλικά δημόσια, γιατί μετά χάνεται όλος ο σκοπός της δήλωσής μου».

Οι γονείς του και η κόρη του γνώριζαν ότι θα κάνει αυτή την δήλωση:

«Για να κάνω κάτι τέτοιο δημόσια, πάει να πει πως έχω προετοιμάσει το έδαφος και ξέρω τι κάνω. Οι φύλακες έχουν συγ-γνώση. Και οι γονείς μου και το παιδί μου ξέρουν τι γίνεται στη ζωή μου, έχουν αισθήματα, ελεύθερο πνεύμα και πυρηνικά αποθέματα δημοκρατίας».

Ως επίλογο αυτής της ιστορίας είπε:

«Κάποια λόγια του Κωνσταντίνου Καβάφη: «Οι ελαφροί ας με λέγουν ελαφρό, στα σοβαρά πράγματα ήμουν πάντοτε επιμελέστατος». Αυτή είναι η δική μου απάντηση στους επικριτές».

πηγή


Media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: